MMedium – Marija Klincov

Spletna stran, spletna trgovina in spletna učilnica Marije Klincov - MMedium, ki je jasnovidka, medij in para-psihologinja.

Marija svoje storitve izvaja tako v živo, kot tudi preko spleta. Za svoje delovanje je želela, da spletna stran omogoča predstavitev nje same, njene storitve in knjige, hkrati pa omogoča, da lahko te storitve in izdelke tudi proda preko spletne trgovine. Dodatno pa je bila želja ponuditi svojim strankam tudi posnete spletne tečaje.

Celotna rešitev je zgrajena na WordPress platformi in WooCommerce trgovini in ima dodano tudi spletno učilnico za video spletne tečaje.

Dodatno spletna trgovina omogoča plačevanje s plačilnimi karticami in je  povezana s sistemom za izdajo in davčno potrjevanje računov

Na spletni strani je prav tako vzpostavljen email marketing sistem s pomočjo sistema MailerLite za pridobivanje kontaktov potencialnih strank preko brezplačne e-knjige.

Spletna stran je seveda prilagojena tudi za mobilne naprave in jo lahko ogledate na povezavi mmedium.si

Za nemoteno delovanje spletne strani pa skrbim tudi za prostor spletne strani oz. spletno gostovanje ter izvajam redno vzdrževanje spletne strani

Oglejte si še druge referenčne projekte
www financno varen
Finančno varen
INTER CONSULT Inc.
www zelenjava pikapolonica
Slovensko združenje za integrirano pridelavo zelenjave
Inkaing
www artpod
Artpod
www slovenski med
Zadruga za razvoj čebelarstva
MMedium – Marija Klincov
Dotik svetlobe – Tatjana Rudman
Barbara Nardoni Jewellery