www lesniklenart 2020

Lešnik Lenart

Večjezična spletna stran podjetja Lešnik Lenart d.o.o., enega izmed vodilnih proizvajalcev strojne komunalne opreme, urbane opreme in prednjih tritočkovnih dvižnih sistemov za traktorje in ostala gospodarska vozila

www.lesnik-lenart.si

Izvedli smo celovito prenovo večjezične spletne strani (SI, EN, FR, DE, RU) s prilagojenim sistemom za preprost vnos ključnih vsebin. Naročnik lahko tako modele priključkov, dodatno opremo, traktorje in izdelke na zalogi vnaša s pomočjo prilagojenega sistema, kar poenostavi in pohitri vnos novih vsebin, hkrati pa mogoča medsebojno povezovanje teh vsebin.

Za lažje iskanje ustreznega izdelka (prednji tritočkovni dvižni sistemi) smo integrirali iskalnik po znamkah in modelih traktorjev, saj je analiza obnašanja uporabnikov pokazala, da se najpogosteje lotijo iskanja izdelka na podlagi modela traktorja za katerega potrebujejo nadgradnjo.

Iz prejšnje spletne strani smo prenesli in optimizirali preko 3000 medijskih datotek (fotografij) in tako v primerjavi s staro spletno stranjo prihranili več kot 90% prostora. Tako smo izboljšali odzivnost in pohitrili nalaganje spletne strani.

Večjezičnost prejšnje spletne strani je bila narejena s petimi (5) namestitvami WordPressa. Naročnik je moral tako vzdrževati in posodabljati 5 različnih spletnih strani. Pri prenovi smo vseh pet jezikovnih izpeljank združili v eno večjezično spletno stran, kar je naročniku poenostavilo in pohitrilo dodajanje in posodabljanje vsebin.

Posebnosti:

  • večjezična spletna stran – 5 jezikov (slovenski, angleški, francoski, nemški, ruski)
  • prilagojen sistem za preprosto vnašanje in upravljanje različnih kjučnih vsebin (priključki, traktorji, izdelki na zalogi,…)
  • preprost in pregleden iskalnik po znamkah in modelih traktorjev
  • prenos in optimizacija preko 3000 medijskih datotek iz prejšnje spletne strani – prihranek več kot 90% prostora

 

Oglejte si še druge referenčne projekte
Prisilna poravnava – Veritas
Fiposor
www optipos 2020
Optipos
MIAM kulinarika
Dotik svetlobe – Tatjana Rudman
www harmonija
Harmonija
PROiNG
E-SPORTS
Japelj tehnologije