www katjabreznik 2021

Katja Breznik

Spletna stran Katje Breznik, strokovnjakinje za spletni marketing in grajenje posla na spletu. Spletna stran omogoča prodajo in izvedbo spletnih tečajev LearnDash.

katjabreznik.com

Izdelali smo spletno trgovino na Woocommerce platformi, ter njeno funkcionalnost razširili s sistemom LearnDash. Spletna stran oz. trgovina tako omogoča prodajo fizičnih izdelkov in prodajo ter izvedbo spletnih tečajev neposredno na spletni strani.

Katja je pred tem uporabljala dva ločena sistema, enega za prodajo fizičnih izdelkov, drugega za prodajo in izvedbo spletnih tečajev. Obe funkcionalnosti smo združili v eno spletno stran, prenesli vsa naročila iz prejšnje spletne trgovine, ter uredili prenos že registriranih uporabnikov iz prejšnjega sistema za izvedbo spletnih tečajev, skupaj z dostopi do že kupljenih tečajev.

Uredili smo tudi prenos naročil iz spletne trgovine v računovodski sistem e-racuni.com, integrirali plačilni sistem Stripe, ki omogoča spletno plačevanje s plačilnimi karticami, ter spletno stran povezali z marketinškim in mailing sistemom MailerLite.

Oglejte si še druge referenčne projekte
ARKO Design – Maria Arko
www onmatfit
ONMAT FIT
SPARK LPG
www libri 2020
Libri
www akadem
Akadem
Jezikovne storitve Peresce
www artpod
Artpod
www mychi 2020
MyChi
www zabojcekzdravja
Zabojček zdravja