www katjabreznik 2021

Katja Breznik

Spletna stran Katje Breznik, strokovnjakinje za spletni marketing in grajenje posla na spletu. Spletna stran omogoča prodajo in izvedbo spletnih tečajev LearnDash.

katjabreznik.com

Izdelali smo spletno trgovino na Woocommerce platformi, ter njeno funkcionalnost razširili s sistemom LearnDash. Spletna stran oz. trgovina tako omogoča prodajo fizičnih izdelkov in prodajo ter izvedbo spletnih tečajev neposredno na spletni strani.

Katja je pred tem uporabljala dva ločena sistema, enega za prodajo fizičnih izdelkov, drugega za prodajo in izvedbo spletnih tečajev. Obe funkcionalnosti smo združili v eno spletno stran, prenesli vsa naročila iz prejšnje spletne trgovine, ter uredili prenos že registriranih uporabnikov iz prejšnjega sistema za izvedbo spletnih tečajev, skupaj z dostopi do že kupljenih tečajev.

Uredili smo tudi prenos naročil iz spletne trgovine v računovodski sistem e-racuni.com, integrirali plačilni sistem Stripe, ki omogoča spletno plačevanje s plačilnimi karticami, ter spletno stran povezali z marketinškim in mailing sistemom MailerLite.

Oglejte si še druge referenčne projekte
Expo Biro
www edit
EDIT
www apartma vinjerac
Apartma Vinjerac
www katjabreznik 2021
Katja Breznik
Japelj tehnologije
www ustvarjamo turizem
Ustvarjamo turizem
www slovenski med
Zadruga za razvoj čebelarstva
Futr u izi – Sašo Dolenec
www zelenivalturizem
Turizem zeleni val