Blog

Kategorije
Pojavna okna ali pop-up okna na spletni strani so lahko zelo močno orodje, ki nam pomaga graditi email bazo kontaktov, bazo potencialnih strank kot tudi spodbujati obiskovalce spletne strani k nakupu ali naročilu,... Čeprav imajo nekateri pomisleke glede njihove uporabe, češ da zmotijo uporabnika, da so vsiljiva, da vplivajo na slabšo uporabniško izkušnjo, lahko pravilno zastavljena in oblikovana pop-up okna zelo prispevajo k izboljšanju doseganja rezultatov na vaši spletni strani. Preberi več v blogu.
Avtomatizacija v email marketingu nam lahko prihrani precej ročnega dela in časa, hkrati pa nam omogoča tudi boljše rezultate kampanj. V tem blog prispevku najdete več o tem, kaj sploh avtomatizacija je, katere prednosti nam prinaša in nekaj praktičnih primerov, kako jo lahko uporabimo v email marketingu.
Email marketing je eno najmočnejših marketinških orodij, ki vam lahko pomaga graditi posel in dosegati dobre prodajne rezultate. Ne glede na to ali ponujate fizične izdelke ali storitve. V tem blogu delim z vami 3 razloge, zakaj vključiti poleg ostalih marketinških kanalov v posel tudi email marketing.
Brezplačniki, znani tudi kot "freebies", so odlično orodje za pridobivanje novih kontaktov in gradnjo email liste, s pomočjo katerega vas lahko vaše idealne stranke spoznajo. Pogosto so prvi stik potencialnih kupcev z nami in če so pravilno zastavljeni, nam lahko pomagajo, da jih kasneje lažje pretvorimo v zveste kupce.
Email marketing je še zmeraj eden izmed najbolj učinkovitih marketinških orodij, ki lahko pomaga graditi posel tudi vam. Seveda pa moramo najprej zgraditi dobro bazo email kontaktov. V tem blog prispevku podajam nekaj predlogov, kako lahko gradite bazo email kontaktov.
Nedavni kratki izpad Facebooka in Instagrama je marsikoga spravil v strah in negotovost. Facebook in Instagram sta super kanala za grajenje odnosa s strankami, za dvig prepoznavnosti, pridobivanje kontaktov, privabljanje ljudi na spletno stran ali v spletno trgovino…. A naj ne bosta edini kanal grajenja vašega posla. Še posebej, ker nad njima nimamo kontrole sami. Ker tukaj ne določamo pravil igre mi.
Prikaži več