fbpx

Blog

Za vas pripravljam nasvete, koristne informacije in delim izkušnje s področja digitalnega marketinga in podjetništva.

Danes sem na Podjetniškem izzivu predstavil na katerih področjih marketinga ti Chat GPT res lahko pomaga. Oglej si moj video in boš spoznal/a, da je veliko področij, kjer ti lahko pomaga.
Na današnjem Podjetniškem izzivu, ki po novem traja 5 min, sem povedal katere aktivnosti je priporočeno še redno mesečno izvajati za boljši izkoristek spletne strani / trgovine, potem ko že imate poskrbljeno za redno vzdrževanje.
V kolikor spletne strani ne vzdržuješ, lahko pričakuješ posledice, kot so počasnejše delovanje, ranljivost na vdore, stran nudi slabšo uporabniško izkušnjo, se slabše uvršča na Google-u... ? Sem pa tudi povedal kaj se da urediti, da boš lahko spal-a brez skrbi.
Na današnjem podjetniškem izzivu smo raziskali za kakšne vse priložnosti nam avtomatika lahko prihrani čas in nas razbremeni, da smo skozi prisotni.
Pri pošiljanju email kampanj je prvi korak ta, da prejemniki email sploh odprejo. Če ga ne odprejo, je šel ves trud s pripravo vsebine v nič. Zato je še posebej pomembno, da veš, kako lahko povečaš odstotek odpiranja poslanih email sporočil.
Brezplačne vsebine so super orodje, s katerimi lahko pridobivaš nove kontakte, vzbudiš zanimanje potencialnih kupcev za tvoje storitve ali produkte in jih kasneje lažje pretvoriš v zveste kupce. Če te zanima več o tem, kako z brezplačno vsebino graditi posel, si oglej video posnetek.
Zakaj Gmail naslov ni ustrezen niti za individualno poslovno komunikacijo, še manj pa za email marketing? Če želite v poslu izpasti bolj profesionalno in zaupanja vredno, hkrati pa obdržati Gmail za branje in pošiljanje elektonske pošte, si oglejte video.
Dogodki v živo so v preteklih letih kar malo zamrli in se preselili na splet. Vendar so lahko še zmeraj super priložnost tudi za tvoj posel. Pa jih znaš optimalno izkoristit za tvoj posel? Poznaš priložnosti, ki ti jih ponuja udeležba na dogodkih v živo?
Odločil sem se, da vam podarim brezplačni 4-dnevni spletni tečaj, v katerem vas naučim osnovne uporabe brezplačnega orodja za pošiljanje email marketing kampanj MailerLite, ki ga uporabljam tudi sam in sem z njim zelo zadovoljen.
Predstavil sem zakaj je Mailchimp postal tako prepoznan med orodji za email marketing. Ker pa je Mailchimp postal preveč omejen z brezplačnim paketom, sem predstavil še drugo odlično orodje za email marketing MailerLite.