Spletna trgovina EXPRESS

Izdeluješ izdelke ali ponujaš storitve, ki bi jih želel/a ponuditi za nakup preko spleta?

Želiš prodajo kar najhitreje in brez zapletov preseliti na splet?

Iščeš cenovno ugodno in preizkušeno WooCommerce spletno trgovino?

Z našo rešitvijo Spletna trgovina EXPRESS lahko z nizkimi finančnim vložkom in v zelo kratkem času začnete ustvarjati prihodke iz prodaje na spletu.

Prednosti in vaše koristi pri uporabi spletne trgovine EXPRESS

Zelo hitra vzpostavitev v 48 urah

Po posredovanju vseh potrebnih informacij in vsebin, spletno trgovino vzpostavimo v 48 urah, da lahko hitro pričneš ustvarjati prihodek iz spletne prodaje.

Cenovno zelo ugodna rešitev

Ker spletne trgovine ne potrebujemo vsakič znova načrtovati, oblikovati in tehnično izdelati, ti lahko ponudimo rešitev po zelo ugodni ceni ob enaki kvaliteti delovanja.

Hitro in zanesljivo delovanje

Spletna trgovina je optimizirana za hitro in tekoče delovanje, kar poskrbi za odlično uporabniško izkušnjo in večjo konverzijo obiskovalcev v kupce.

WooCommerce in WordPress platforma

Spletna trgovina EXPRESS je zgrajena na WordPress platformi z dodatkom za trgovino WooCommerce, ki je poganja 27 % vseh spletnih trgovin na svetu. Rešitev je stabilna in dobro preizkušena.

Prilagojeno za mobilne naprave

Ker se uporaba mobilnih telefonov pri nakupih povečuje, bodo imeli kupci boljšo uporabniško izkušnjo in bodo z veseljem kupovali v njej.

Prilagoditev vizualne podobe

Spletno trgovino bomo opremili z logotipom podjetja in prilagodili barve, da bo skladna s celostno vizualno podobo, ki jo bodo kupci prepoznali in si jo zapomnili.

Neomejeno število izdelkov

Pri vnosu izdelkov ni omejitev glede števila. Spletna trgovina se lahko sproti dopolnjuje z novimi izdelki, kot tudi z dodatno vsebino in stranmi.

Izdelki v akciji

Izdelkom, ki so v akciji, lahko zraven redne cene določiš tudi akcijsko ceno in jo tudi časovno omejiš.

Številne možnosti plačil

Kupci lahko plačajo izdelke in storitve po predračunu ali po povzetju. Z nadgradnjo se lahko dodajo še drugi načini plačila, kot je plačilo s PayPal ali kreditne kartice.

Uporaba kuponov in popustov

Kreiraš lahko poljubne akcijske kupone/kode za popuste in jih uporabiš za namene promocijskih aktivnosti in pospeševanje prodaje.

Nakup z registracijo ali brez registracije

Omogočen je hiter način nakupa brez registracije. Uporabniki pa se lahko tudi med postopkom nakupa registrirajo, kar jim prihrani hitrejši nakup v prihodnje.

Številne možnosti načinov dostave

Kupci lahko izbirajo med različnimi možnostmi dostave, ki se nastavijo glede na način poslovanja: dostava po pošti, osebni prevzem, lastna dostava...

Možnost objave bloga

Objavljaš lahko novice ali pišeš blog in tako kupce obveščaš o svojih aktivnostih in novostih v spletni trgovini. Hkrati pa poskrbiš, da te najdejo potencialni kupci preko Google-a.

Samostojno urejanje spletne trgovine

Nič več odvisnosti od zunanjih izvajalcev, da vnesejo nov izdelek ali uredijo vsebino na strani. Preko enostavnega spletnega vmesnika lahko to storiš sam/a in hkrati prihraniš čas in denar.

Pripravljeni splošni pogoji poslovanja

Pripravili smo Splošne pogoje poslovanja, v katere je potrebno le še vstaviti svoje podatke. Seveda lahko pogoje poslovanje poljubno prilagodiš svojemu načinu poslovanja.

Spletna trgovina EXPRESS je primerna, če ...

Želiš preizkusiti delovanje?

Pripravili smo DEMO spletno trgovino EXPRESS, da si jo lahko ogledaš in preizkusiš. Klikni na spodnji gumb.

Spletna trgovina EXPRESS

597 € (728 € z ddv)
 • Hitra postavitev trgovine v 48 urah.
 • Spletna trgovina je v slovenskem jeziku.
 • Denarna valuta EUR.
 • Neomejeno število izdelkov in kategorij.
 • Izdelki lahko imajo več lastnosti.
 • Neomejeno število naročil.
 • Plačilo po predračunu in ob prevzemu.
 • Izbira več možnosti dostave.
 • Nakup z registracijo ali brez registracije.
 • Možnost objave novic / bloga.
 • Uporaba kuponov in popustov.
 • Prikaz izdelkov v kategorijah.
 • Samostojno urejanje spletne trgovine.
SUPER
PONUDBA

DodatKI

Integracija plačil s karticami ali PayPal

Spletno trgovino lahko nadgradimo s sistemom za plačilo s karticami (Stripe, Braintree ali PayPal).

97 €  + ddv

Uvoz izdelkov v spletno trgovino

Pripravili vam bomo tabelo, ki jo boste izpolnili z izdelki, nato pa jih bomo uvozili v spletno trgovino.

97 €  + ddv

Izobraževanje za upravljanje trgovine

Zajema urejanje in dodajanje izdelkov, urejanje naročil in druge vsebine na spletni strani (do 2 uri).

147 €  + ddv

Spletno trgovino EXPRESS lahko tudi nadgradimo z več funkcionalnosti in boljšo uporabniško izkušnjo.

Spletno trgovino EXPRESS lahko nadgradimo s številnimi naprednimi funkcijami in prilagojenimi rešitvami kot na primer:

Želiš povsem prilagojeno rešitev spletne trgovine?

Pogosta vprašanja in odgovori

Da, potrebuješ spletno domeno kot na primer “mojatrgovina.si”, ki jo kupiš oz. registriraš pri registrarju spletnih domen.

Ne skrbi. Ne bo ti potrebno iskati registrarja po spletu. Registracijo spletne domene lahko urediš tudi pri nas.

Vzpostavitev Spletne trgovine EXPRESS je enkraten strošek. 

Dodatno pa potrebuješ še spletno domeno in spletno gostovanje, zelo priporočeno pa je še vzdrževanje spletne strani oz. trgovine

 • Spletna domena je naziv tvoje spletne trgovine. Domena se plačuje letno, znesek pa je odvisen od vrste domene. Več o tem si preberi tukaj: Registracija spletne domene.
 • Spletno gostovanje je prostor kamor na spletnem strežniku, kamor se postavi spletna trgovina. Za ta prostor se plačuje najemnina. Več o tem si preberi tukaj: Spletno gostovanje.
 • Vzdrževanje spletne strani (trgovine) je redna skrb za tehnično brezhibno delovanje spletne strani oz. spletne trgovine. V glavnem zajema varnostne kopije, posodobitve sistem in dodatkov, urejanje v primeru nedelovanja in podobno. Več o tem si preberite tukaj: Vzdrževanje WordPress spletne strani.

Vse te potrebne storitve lahko urediš pri nas v paketu. Tako ne rabiš urejati posamezne zadeve na različnih koncih in z različnimi podjetji.

Skupen strošek je odvisen od tega kateri paket si izbereš in na kakšno je obdobje plačevanja. Vse cene najdeš na posameznih straneh storitev.

Za prvo leto pa ti lahko ponudim tudi poseben akcijski paket “Brez skrbi”, ki zajema spletno domeno, spletno gostovanje in vzdrževanje spletne strani. Za več informacij o paketu “Brez skrbi” klikni tukaj. 

Ko se odločiš za sodelovanje z nami, te bomo vodili skozi vse nadaljnje korake za pripravo spletne trgovine na objavo na spletu. 

V glavnem boš ob spletni domeni in ureditvi spletnega gostovanja in vzdrževanja potreboval/a še:

 • Seznam izdelkov
  Vsak izdelek pa je potrebno tudi opremiti z ustreznimi podatki – naziv izdelka, davčna stopnja, cena, fotografija izdelka, opis izdelka
 • Kategorije izdelkov.
  Razmislite katere kategorije potrebuješ, da bo spletna trgovina bolj pregledna in se bo potencialni kupec hitro znašel.
 • Vsebino in slike za:
  • Vstopno stran
  • Predstavitev sebe oz. podjetja
  • Stran s kontaktom
 • Pogoje poslovanja.
  Splošno različico pogojev poslovanja imamo pripravljeno, ki pa jo lahko potem dopolniš glede na svoje poslovanje in razne posebnosti.
 • Pravilnik zasebnosti

Brez skrbi. Po vzpostavitvi trgovine bomo dodali prvih nekaj izdelkov in te naučili kako se s spletno trgovino upravlja. Čeprav ponuja spletna trgovina EXPRESS številne možnosti, je vsakodnevno upravljanje pravzaprav zelo preprosto.

Obvestilo o novem naročilu prejmeš na vaš e-poštni naslov. Ko naročilo obdelaš in oddaš v dostavo, v spletni trgovini z le nekaj kliki označiš naročilo kot “Končano”. Vsa obvestila in informacije tako za kupca, kot zate, pošilja spletna trgovina samodejno.

Tudi dodajanje ali urejanje že vnesenih izdelkov je preprosto, kaj pa ti bomo tudi pokazali v sklopu osnovnega spletnega izobraževanja, če se za to odločiš.

Spletna trgovina EXPRESS je že pripravljena in prilagojena za prodajo na območju Republike Slovenije in je v Slovenskem jeziku.

V kolikor potrebuješ spletno trgovino za prodajo v drugem jeziku, jo lahko prilagodimo in prevedemo v drugi jezik. Jezikovna prilagoditev in prevod ni vključena v osnovni paket in se plača dodatno.

V kolikor si želiš spletno trgovino EXPRESS v več jezikih, se lahko izvede nadgradnja za več jezikov. To je možno narediti že v začetku, preden začneš s prodajo na spletu, ali pa kasneje.

Priporočamo, da začneš najprej v enem jeziku, nato pa se kasneje odločiš, ali spletno trgovino nadgradimo za več jezikov, ali boš raje postavil/a ločeno spletno trgovino za drugi pogovorni jezik

Predlagamo vam, da nam pošlješ povpraševanje in nam na kratko opišeš svoje želje, nato pa se bomo za več informacij slišali po telefonu ali Zoom-u ali kako drugače. 

Spletna trgovina EXPRESS je zasnovana na WordPress patformi z dodatkom za WooCommerce spletno trgovino in omogoča veliko nadgradenj in prilagoditev. Na trgu pa obstaja veliko brezplačnih in plačljivih dodatkov (vtičnikov), ki ti lahko pri tem pomagajo.