fbpx

Katere so priporočene dodatne aktivnosti za izboljšanje spletne strani?

Prejšnji teden sem predstavil zakaj je tako pomembno redno vzdrževati spletno stran, kaj vse naj zajema redno mesečno vzdrževanje ter zakaj te stvari prepustiti strokovnjaku.

Za več si oglej Podjetniški izziv: “Zakaj je nujno potrebno redno vzdrževati spletno stran / trgovino?“.

Se pa tukaj aktivnosti ne zaključijo, če želite od spletne strani imeti še večjo korist, kar v glavnem pomeni več obiskovalcev, več povpraševanj, več prodaje…

Na današnjem Podjetniškem izzivu, ki po novem traja 5 min, sem povedal katere aktivnosti je priporočeno še redno mesečno izvajati za boljši izkoristek spletne strani / trgovine, potem ko že imate poskrbljeno za redno vzdrževanje.

Najprej si oglej video posnetek, ki je tokrat precej krajši…

Katere od teh aktivnosti že redno počneš oz. bi želel-a redno početi v prihodnje? 

V primeru, da bi pri tem želel/a pomoč, pa me kontaktiraj 😀 na marko.petrej@navdih.net oz. izpolni obrazec na spletni strani.

Danes sem na Podjetniškem izzivu predstavil na katerih področjih marketinga ti Chat GPT res lahko pomaga. Oglej si moj video in boš spoznal/a, da je veliko področij, kjer ti lahko pomaga.
V kolikor spletne strani ne vzdržuješ, lahko pričakuješ posledice, kot so počasnejše delovanje, ranljivost na vdore, stran nudi slabšo uporabniško izkušnjo, se slabše uvršča na Google-u... ? Sem pa tudi povedal kaj se da urediti, da boš lahko spal-a brez skrbi.
Na današnjem podjetniškem izzivu smo raziskali za kakšne vse priložnosti nam avtomatika lahko prihrani čas in nas razbremeni, da smo skozi prisotni.
Pri pošiljanju email kampanj je prvi korak ta, da prejemniki email sploh odprejo. Če ga ne odprejo, je šel ves trud s pripravo vsebine v nič. Zato je še posebej pomembno, da veš, kako lahko povečaš odstotek odpiranja poslanih email sporočil.
Brezplačne vsebine so super orodje, s katerimi lahko pridobivaš nove kontakte, vzbudiš zanimanje potencialnih kupcev za tvoje storitve ali produkte in jih kasneje lažje pretvoriš v zveste kupce. Če te zanima več o tem, kako z brezplačno vsebino graditi posel, si oglej video posnetek.
Zakaj Gmail naslov ni ustrezen niti za individualno poslovno komunikacijo, še manj pa za email marketing? Če želite v poslu izpasti bolj profesionalno in zaupanja vredno, hkrati pa obdržati Gmail za branje in pošiljanje elektonske pošte, si oglejte video.