fbpx

Zakaj je nujno potrebno redno vzdrževati spletno stran / trgovino?

Če pogledaš na lastno življenje hitro ugotoviš, da redno negujemo in vzdržujemo različne stvari. Zakaj to počnemo se niti ne sprašujemo več, saj vemo, da imamo zaradi tega manj skrbi, vse bolje deluje in to dalj časa, je ceneje, če to počnemo redno, kot pa odpravljamo posledice…

Za svoj dom 🏠 nekatere stvari urejamo dnevno, druge tedensko, tretje enkrat mesečno, nekatere pa vsaj enkrat letno. Kaj pa sami ne znamo urediti, pa pokličemo serviserje in strokovnjake.

 

Zakaj? Za boljše bivalno okolje, varnost, daljšo življenjsko dobo strojev

Avto 🚗 peljemo vsaj 1x letno na servis, 2x letno menjamo gume, vmes pa nekajkrat letno posesamo avto in ga umijemo.

 

Zakaj? Da smo bolj varni pri vožnji in avto zdrži dalje.

Celo prenosni računalnik 💻 redno varujemo pred virusi in raznimi vdori, vsake toliko časa počistimo »nesnago« odvečnih datotek, vsako leto ali dve pa je koristno peljati prenosnik tudi na pregled in čiščenje na servis.

 
Zakaj? Da nam prenosnik deluje zanesljivo, hitro in dalj časa, s tem pa prihranimo na denarju.


Kaj pa tvoja spletna stran oz. spletna trgovina? 🤔 Kdo pa vzdržuje njo?

Si morda vedel-a, da lahko spletna stran, ki ni vzdrževanadeluje počasneje, je ranljiva za vdore, se počasneje nalaga, nudi slabšo uporabniško izkušnjo, se slabše uvršča na Google-u… ?


Zveni kar zastrašujoče, ali?

Morda najprej pogledaš posnetek Podjetniškega izziva, saj sem omenil več zadev kaj lahko gre narobe. Sem pa tudi povedal kaj se da urediti, da boš lahko spal-a brez skrbi. In tudi zakaj je ta del smiselno prepustiti strokovnjaku. 👍

Morda si sedaj samo zamahnil-a z roko in rekla, da tako vsak zna klikniti na gumb Posodobi. Res je… Vendar zanimivo postane potem, ko po kliku ni vse OK, zadeve nehajo pravilno delovati ali sploh ne delajo več in ne veš kaj narediti.

Če meniš, da bi bilo dobro vzdrževanje urediti tudi za tvojo stran in bi želel-a imeti pri tem strokovno pomoč, klikni na spodnjo povezavo in si rezerviraj termin za razgovor z menoj.
 
Rezerviraj si termin tukaj:
Na današnjem Podjetniškem izzivu, ki po novem traja 5 min, sem povedal katere aktivnosti je priporočeno še redno mesečno izvajati za boljši izkoristek spletne strani / trgovine, potem ko že imate poskrbljeno za redno vzdrževanje.
Na današnjem podjetniškem izzivu smo raziskali za kakšne vse priložnosti nam avtomatika lahko prihrani čas in nas razbremeni, da smo skozi prisotni.
Pri pošiljanju email kampanj je prvi korak ta, da prejemniki email sploh odprejo. Če ga ne odprejo, je šel ves trud s pripravo vsebine v nič. Zato je še posebej pomembno, da veš, kako lahko povečaš odstotek odpiranja poslanih email sporočil.
Brezplačne vsebine so super orodje, s katerimi lahko pridobivaš nove kontakte, vzbudiš zanimanje potencialnih kupcev za tvoje storitve ali produkte in jih kasneje lažje pretvoriš v zveste kupce. Če te zanima več o tem, kako z brezplačno vsebino graditi posel, si oglej video posnetek.
Zakaj Gmail naslov ni ustrezen niti za individualno poslovno komunikacijo, še manj pa za email marketing? Če želite v poslu izpasti bolj profesionalno in zaupanja vredno, hkrati pa obdržati Gmail za branje in pošiljanje elektonske pošte, si oglejte video.
Dogodki v živo so v preteklih letih kar malo zamrli in se preselili na splet. Vendar so lahko še zmeraj super priložnost tudi za tvoj posel. Pa jih znaš optimalno izkoristit za tvoj posel? Poznaš priložnosti, ki ti jih ponuja udeležba na dogodkih v živo?