fbpx

Zakaj Gmail naslov ni ustezen za email marketing?

Gmail je najbolj prepoznavno in uporabljeno orodje za brezplačni email naslov. Enostavno si ga je ustvariti, je brezplačen za uporabo in nudi veliko prostora za hranjenje email sporočil.

Namenjen bi naj bil za osebno komunikacijo, ga pa veliko podjetnikov uporablja tudi za poslovno komunikacijo in je kot kontaktni email naslov prisoten tudi na spletnih straneh. 
 
Oglej si posnetek javljanja v živo, v katerem sem povedal zakaj Gmail naslov ni ustrezen niti za individualno poslovno komunikacijo, še manj pa za email marketing.

Sem pa v posnetku tudi zaupal rešitev kaj narediti, če želite v poslu izpasti bolj profesionalno in zaupanja vredno, hkrati pa obdržati Gmail za branje in pošiljanje elektonske pošte za poslovne namene in email marketing.
Na današnjem Podjetniškem izzivu, ki po novem traja 5 min, sem povedal katere aktivnosti je priporočeno še redno mesečno izvajati za boljši izkoristek spletne strani / trgovine, potem ko že imate poskrbljeno za redno vzdrževanje.
V kolikor spletne strani ne vzdržuješ, lahko pričakuješ posledice, kot so počasnejše delovanje, ranljivost na vdore, stran nudi slabšo uporabniško izkušnjo, se slabše uvršča na Google-u... ? Sem pa tudi povedal kaj se da urediti, da boš lahko spal-a brez skrbi.
Na današnjem podjetniškem izzivu smo raziskali za kakšne vse priložnosti nam avtomatika lahko prihrani čas in nas razbremeni, da smo skozi prisotni.
Pri pošiljanju email kampanj je prvi korak ta, da prejemniki email sploh odprejo. Če ga ne odprejo, je šel ves trud s pripravo vsebine v nič. Zato je še posebej pomembno, da veš, kako lahko povečaš odstotek odpiranja poslanih email sporočil.
Brezplačne vsebine so super orodje, s katerimi lahko pridobivaš nove kontakte, vzbudiš zanimanje potencialnih kupcev za tvoje storitve ali produkte in jih kasneje lažje pretvoriš v zveste kupce. Če te zanima več o tem, kako z brezplačno vsebino graditi posel, si oglej video posnetek.
Dogodki v živo so v preteklih letih kar malo zamrli in se preselili na splet. Vendar so lahko še zmeraj super priložnost tudi za tvoj posel. Pa jih znaš optimalno izkoristit za tvoj posel? Poznaš priložnosti, ki ti jih ponuja udeležba na dogodkih v živo?