[PRIMER IZ PRAKSE] vodja.si – usposabljanje za uspeh

Zadnjič sem vam predstavil Darijo Račnik in njeno spletno stran www.harmonija.biz, danes pa nadaljujem z Marjanom Račnikom in njegovim podjetjem vodja.si

Marjan je NLP trener, NLP coach, sistemski coach, moderator Organizacijskih sistemskih postavitev in izvaja različne izobraževalne programe.

Marjan je res odličen NLP trener in NLP coach. To pa lahko trdim zato, ker sem se tudi sam udeležil njegovega 30+ urnega treninga NLP diploma ob koncu lanskega in v začetku letošnjega leta.

Projekt oblikovanja in izdelave nove spletne strani www.vodja.si smo zaključili v začetku letošnjega leta. Uporabili smo WordPress platformo, pri tem pa nismo zgolj izbrali že oblikovane grafične teme, temveč smo jo zgradili povsem od začetka.


www vodja

Začeli smo z načrtovanjem, izrisali žični diagram vstopne strani in posameznih podstrani. Nato smo se lotili grafičnega oblikovanja in šele po potrditvi s strani naročnika pričeli s tehnično izdelavo

Za postavitev smo uporabili orodje Elementor Pro, za katerega lahko zagotovo trdim, da je najboljše orodje za postavitev strani v WordPress-u. 

Zelo pomembni del je bilo načrtovanje, kjer smo uspeli pripraviti pregledno strukturo in posledično vsebino razdeliti na 2 menija. Kategorije izobraževalnega programa so tako bolj izpostavljene in se ne skrivajo za postavko Storitve ali Izobraževanja.

Ker so opisi za izobraževanja precej obsežni, smo jih želeli tudi vizualno skrajšati in jih narediti bolj privlačne. Vsebino smo razdelili na segmente, vključili ikone, vsebino podali v obliki alinej ali podali v več stolpičih, dodali galerijo fotografij iz delavnic, zelo dolge vsebine pa skrili z uporabo preklopa v obliki harmonike, kjer je viden zgolj izbrani zavihek.

Marjan je tudi avtor 2 knjig in prvo poglavje iz zadnje knjige “Postani najboljši vodja” dobite celo brezplačno, če izpolnite obrazec na spletni strani.


vodja obrazec za eknjigo

Obrazec za e-knjigo je seveda povezan s sistemom za pošiljanje elektronske pošte, vsak kontakt se tudi direktno prenese v sistem in e-knjiga avtomatsko pošlje.

Torej, nič ni ročnega dela. 

Bi si tudi vi želeli kaj podobnega?

Bi želeli dnevno prejeli kontakte ljudi, ki si želijo vaše vsebine in so potencialni kupci vaših izdelkov in storitev?

Če ste odgovorili pritrdilno, mi izpolnite obrazec za povpraševanje in ste že korak bližje cilju.

Oglejte si še druge prispevke