[PRIMER IZ PRAKSE] Harmonija.biz – celovit pristop

Marjana in Darijo Račnik sem srečal na seminarju o digitalnem marketingu v Laškem leta 2019. Na tem seminarju sem tudi sam predaval o email marketingu. Po seminarju smo navezali stik in pričeli tudi z obema poslovno sodelovati.

Ker imata vsak svoje podjetje, bom danes predstavil najprej Darijo, o Marjanu pa boste lahko prebrali naslednjič.

Z Darijo sem najprej izvedel mentorstvo za pripravo izhodišč za njeno spletno stran. Na tej osnovi pa smo ji pripravili žični diagram (postavitev vsebine), nato pa naredili grafično podobo spletne strani. Sledila je tehnična postavitev spletne strani v WordPress-u ter vnos celotne vsebine.

Nova spletna stran upošteva celostno grafično podobo podjetja, oblikovana je povsem moderno, ogledate si jo lahko tudi na telefonu. Vsebine smo razdelili v manjše bloke, da so lažje berljive, dodali večje fotografije pri naslovu strani, kot tudi med vsebino. 

Spletno stran si lahko ogledate na tem naslovu www.harmonija.biz

www harmonija

Darija se ukvarja s področjem osebnostnega razvoja. Je certificirana NLP trenerka in NLP master coach. Izvaja osebne in poslovne coachinge, ki so lahko individualni ali skupinski. 

Ukvarja se tudi s postavitvijo družine. S to metodo lahko rešite težave v odnosih, bolezni, neuspehi… Postavitev pa vam lahko naredi tudi za vašo organizacijo. Gre za simulacijo preverjanja delovanja dinamik v poslovnih sistemih in organizacijah.

Ker pa vam želi pomagati s celovitim pristopom, je svojim storitvam dodala še masaže. S tem pa poskrbi za vaše fizično telo.

Na spletni strani mi je všeč, da je svoje storitve zajela v pakete in iz tega naredila izdelke

NASVET: Če tudi vi ponujate zgolj storitve, potem začnite razmišljati kako jih zapakirati v pakete.

Druga stvar, ki bi jo želel izpostaviti pa je brezplačna e-knjiga “Sprejmi življenje z odprtimi rokami”. V njej je zbrala zgodbice in misli za osebni in poslovni uspeh. 

Naša naloga je bila, da smo brezplačno e-knjigo povezali s sitemom Mailchimp in nastavili avtomatiko, da se po vpisu podatkov v obrazec pošlje povratni email s povezavo do brezplačne e-knjige.

Želite biti osebno in /ali poslovno uspešni? Potem le preberite e-knjigo.

Brezplačno e-knjigo dobite na tem naslovu.


harmonija e knjiga sprejmi zivljenje z odprtimi rokami

Bi tudi vi želeli na svoji spletni strani imeti sistem za pridobivanje elektronskih naslovov potencianih kupcev vaših storitev ali izdelkov?

V kolikor je vaš odgovor DA, potem čim prej izpolnite obrazec za povpraševanje

Oglejte si še druge prispevke