[PRIMER IZ PRAKSE] ATOPIKA – Zavod za podporo bolnikom z atopijskim dermatitisom

Ponovno bi vam rad predstavil pred kratkim zaključen projekt spletne strani in naročnika ATOPIKA – Zavod za izobraževanje, svetovanje in podporo bolnikom z atopijskim dermatitisom.

Tina Mesarič, ki je ustanoviteljica zavoda ATOPIKA, je pred časom pristopila do mene z željo po prenovi takratne spletne strani, ki je bila zelo omejena glede delovanja in urejanja iz njene strani.

Rad priskočim na pomoč tudi društvom in zavodom, kjer vidim, da se ustanovitelji in člani resnično trudijo, da bi naredili nekaj dobrega za ljudi in jim včasih zmanjkuje finančnih sredstev in moči, da bi vse uredili sami.

S skupnimi močni je nastala spletna stran www.atopika.org, na katero smo zelo ponosni. Spletno stran smo tudi povezali z sistemom za avtomatsko pošiljanje obvestil Mailchimp.


primer iz prakse atopika

V kolikor želite podpreti zavod ATOPIKA tudi vi, se lahko brezplačno včlanite kot podporni član tukaj. Hkrati pa boste dobili še številne popuste ter ugodnosti pri nakupu izdelkov v trgovinah.

Z vami pa bi želel deliti še izjavo, ki mi jo je Tina poslala po izvedem projektu in objavi nove spletne strani:

“Zavod Atopika sem ustanovila pred tremi leti z namenom izboljšanja kakovosti življenja bolnikov z atopijskim dermatitisom in njihovih svojcev. S prijateljico sva naredili našo prvo spletno stran, na katero sem bila zelo ponosna, vendar sem s časom ugotovila, da so naše potrebe zahtevnejše. Želela sem interaktivno spletno stran, ki bi bila nekaj več. Nisem vedela kaj točno želim in kaj sploh pomeni postavitev spletne strani, (časovno in finančno) zato sem začela brskati po spletu.

V vseh svojih sodelovanjih sem navadno zelo »zahtevna« in imam željo delati z najboljšimi. Zakaj? Preprosto, ker se od njih lahko največ naučim. Med brskanjem na spletu sem ves čas naletavala na ime Marko Petrej iz podjetja NAVDIH.NET d.o.o. Videla sem, da ima Marko kar nekaj aktivnosti. Ob izdelovanju spletih strani, vodi izobraževalne delavnice in inspirira podjetnike.

Vedela sem dvoje. Najprej, da nujno potrebujem novo spletno stran in seveda, da so cene previsoke za nevladno organizacijo, ki ima za bolnike vse storitve brezplačne.

Ob branju o direktorju podjetja NAVDIH.NET d.o.o. sem pa imela v mislih, da če lahko kdo naredil to kar potrebujem bo to najverjetneje Marko.

Z namenom, da dobim časovni in finančni okvir izdelavne spletne strani sem ga poklicala. Marko se mi javi s prijaznim glasom. Predstavim mu našo organizacijo in situacijo. Imela sva zelo prijeten in kar dolg pogovor, vendar glede na moje zahteve in povedano, mi je hitro postalo jasno, da bom s stranjo morala še počakati.

Naslednji dan prejmem klic in na drugi strani je bil Marko. Marko je šel na našo stran in spoznal našo organizacijo, prebral zgodbe bolnikov in ugotovil kaj pravzaprav pomeni življenje z atopijskim dermatitisom.

Spoznal je, da potrebujemo pomoč pri ozaveščanju o resnosti bolezni in nam ponudil izdelavo spletne strani, ki smo jo potrebovali po naših finančnih zmožnostih.

Si mislite?

Le s pomočjo Markota in njegovega izjemnega sodelavca Primoža smo dobili to kar potrebujemo. Dobili smo fantastično spletno stran, na kateri so naše vsebine predstavljene na način, ki si ga zaslužijo in to v 3 jezikih. Brez Markove pomoči, danes še to ne bi bilo mogoče.

Torej – moj nasvet?

Če iščete nekoga, ki je v svojem delu izjemen, najboljši in ga ob vsem vodi še srce je Marko za vas. Vse kar v podjetju potrebujete je na enem mestu – NAVDIH.NET”

tina mesaric

Tina Mesarič

Direktorica in strokovna vodja zavoda ATOPIKA

Si tudi vi želite fantastično spletno stran, s katero bo vaše podjetje na spletu predstavljeno kot si zaslužite?

Lahko mi verjamete, da se bomo maksimalno potrudili, saj bi tudi od vas želeli prejeti takšno izjavo, kot nam jo je napisala in poslala direktorica in strokovna vodja zavoda ATOPIKA dr. Tina Mesarič.

Če ste odgovorili pritrdilno, mi izpolnite obrazec za povpraševanje na tej in ste že korak bližje cilju.

Oglejte si še druge prispevke