fbpx

Kako lahko z brezplačno vsebino gradim svoj posel?

Brezplačne vsebine so super orodje, s katerimi lahko pridobivaš nove kontakte, vzbudiš zanimanje potencialnih kupcev za tvoje storitve ali produkte in jih kasneje lažje pretvoriš v zveste kupce.

Številnim podjetnikom se tak pristop zelo dobro obnese pri gradnji posla.

Tudi sam ga uporabljam pri svojem poslu.

Če te zanima več o tem, kako z brezplačno vsebino graditi posel, si oglej video posnetek.

Zelo vesel bom tudi, če lahko aktivno sodeluješ v webinarju in tudi odgovoriš na moja vprašanja ter mi jih pošlješ na moj elektronski naslov marko.petrej@navdih.net

V kolikor pa si želiš, da ti pri vsem tem pomagam, pa se mi pridruži na spletnem tečaju Vzpostavi si učinkovit email marketing 8. maja 2023.

Danes še lahko izkoristiš kupon za 100 € nižjo prijavnino. Kodo najdeš v video posnetku podjetniškega izziva. Če jo ne najdeš, pa uporabi to TECAJ-EMAIL-MAJ2023

Za predstavitev tečaja in prijavo klikni na povezavo za spletni tečaj Vzpostavi si učinkovit email marketing.

Na današnjem Podjetniškem izzivu, ki po novem traja 5 min, sem povedal katere aktivnosti je priporočeno še redno mesečno izvajati za boljši izkoristek spletne strani / trgovine, potem ko že imate poskrbljeno za redno vzdrževanje.
V kolikor spletne strani ne vzdržuješ, lahko pričakuješ posledice, kot so počasnejše delovanje, ranljivost na vdore, stran nudi slabšo uporabniško izkušnjo, se slabše uvršča na Google-u... ? Sem pa tudi povedal kaj se da urediti, da boš lahko spal-a brez skrbi.
Na današnjem podjetniškem izzivu smo raziskali za kakšne vse priložnosti nam avtomatika lahko prihrani čas in nas razbremeni, da smo skozi prisotni.
Pri pošiljanju email kampanj je prvi korak ta, da prejemniki email sploh odprejo. Če ga ne odprejo, je šel ves trud s pripravo vsebine v nič. Zato je še posebej pomembno, da veš, kako lahko povečaš odstotek odpiranja poslanih email sporočil.
Zakaj Gmail naslov ni ustrezen niti za individualno poslovno komunikacijo, še manj pa za email marketing? Če želite v poslu izpasti bolj profesionalno in zaupanja vredno, hkrati pa obdržati Gmail za branje in pošiljanje elektonske pošte, si oglejte video.
Dogodki v živo so v preteklih letih kar malo zamrli in se preselili na splet. Vendar so lahko še zmeraj super priložnost tudi za tvoj posel. Pa jih znaš optimalno izkoristit za tvoj posel? Poznaš priložnosti, ki ti jih ponuja udeležba na dogodkih v živo?