S pomočjo subvencije do nove spletne strani ali spletne trgovine

Kdo lahko koristi subvencijo za novo spletno stran ali spletno trgovino?

Subvencijo lahko koristite oz. se prijavite, če ste mikro, malo in srednje veliko podjetje s sedežem v Republiki Sloveniji. Pri tem pa ste lahko organizirani kot gospodarska družba, ali ste samostojni podjetnik posameznik, ali zadruga.

Na dan vloge morate imeti vsaj 1 zaposlenega. Kot zaposlena oseba se šteje tudi nosilec dejavnosti s.p., če je to njegova edina podlaga za zavavoranje. Subvencijo lahko tudi koristite, če imate popoldanski s.p. in imate vsaj 1 zaposlenega.

Vavčer za digitalni marketing krije stroške za naslednje aktivnosti:

 • Izdelavo nove spletne strani
  • Minimalna subvencija je 500 €, maksimalna pa 1.500 €
 • Vzpostavitve lastne spletne trgovine
  • Minimalna subvencija je 500 €, maksimalna pa 2.500 €
 • Stroški vzpostavitve lastne rezervacijske platforme
  • Minimalna subvencija je 500 €, maksimalna pa 2.500 €
 • Izdelavo nove mobilne aplikacije
  • Minimalna subvencija je 500 €, maksimalna pa 2.000 €

Vavčer za digitalni marketing lahko koristite do leta 2023, pri čemer lahko za posamezno aktivnost dobite subvencionirane stroške aktivnosti samo enkrat. Seveda pa lahko dobite subvencijo za vsako aktivnost posebej in pridobite skupaj subvencije do 8.500 €.

V kolikor pa sredstev predčasno zmanjka, se lahko subvencije seveda prej zaključijo. Za to ne čakati predolgo in nas čim prej kontaktirajte za sestanek in pripravo vloge.

Katere aktivnosti lahko izvedemo za vas?

V koliko želite pridobiti subvencijo, morate najprej izbrati podjetje, s katerim želite sodelovati. Pri tem ne potrebujete 3 ponudb, edini pogoj je, da je izvajalec vpisan v katalog strokovnjakov pri DIH (Digital Innovation HUB) Slovenija.

Podjetje NAVDIH.NET je vpisano v katalog strokovnjakov, torej smo za vas ustrezen strokovni izvajalec, ki vam lahko oblikuje in izdela novo spletno stran ali vzpostavi novo spletno trgovino.

Prijava in postopek izbora…

Pred pričetkom izdelave spletne strani ali spletne trgovine, pa je potrebno projekt prijaviti pri Slovenskem podjetniškem skladu. Prijava pa je zelo enostavna, saj zahteva, da se izpolni le obrazec na 1 do 2 straneh, podpišete izjavo, ki se v glavnem navezuje, da nimate obveznosti do države ter priložite 2 potrdila od FURS-a o poravnanih obveznostih in predloženih obračunih.

Odobritev projekta traja do 15 delovnih dni od prejema vloge. V kolikor je odobritev pozitivna se v roku 8 dni podpiše pogodba s Slovenskim podjetniškim skladom. Nato pa imate 6 mesecev časa, da se projekt zaključi, pošlje v pregled DIH (Digital Innovation HUB) Slovenija, poravnajo vsi stroški z izdelavo ter vloži zahtevek za subvencijo.

Več informacij…

Podrobne informacije glede vavčerja za digitalni marketing najdete na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada.

Pišite nam in se bomo dogovorili za osebni sestanek, kjer se bomo pogovorili o vaših željah ter možnoti sodelovanja.

Med tem pa si lahko tudi ogledate naše že izvedene projekte.

Oglejte si še druge prispevke