fbpx

Zakaj se naj udeležim brezplačnega tečaja MailerLite?

Ker vidim, da vas je kar nekaj, ki si želite v letošnjem letu vzpostaviti email marketing za vaš posel, sem se odločil, da vam na tej poti pomagam, da boste lažje naredili prvi korak.
 
Odločil sem se, da vam podarim brezplačni 4-dnevni spletni tečaj, v katerem vas naučim osnovne uporabe brezplačnega orodja za pošiljanje email marketing kampanj MailerLite, ki ga uporabljam tudi sam in sem z njim zelo zadovoljen.
 
Če te zanima več o tem orodju in zakaj sploh potrebujemo orodje za pošiljanje email kampanj, pa tudi več o brezplačnem tečaju, si poglej posnetek.
 
Za prijavo na brezplačni spletni tečaj klikni tukaj ali spodnji gumb.
Z registracijo v MailerLite se ti naj nič ne mudi. Tudi to bomo skupaj uredili na tečaju.
 
Če pa se želiš kljub temu registrirati že pred tečajem, se registriraj v MailerLite preko moje partnerske povezave in mi na moj email marko.petrej@navdih.net pošlji obvestilo o registraciji. 
 
Od mene pa prejmeš v zahvalo darilce – e-priročnik »9 stilov pisanja zmagovalnih email naslovov«.
Kako se registriraš preko moje povezave v MailerLite?
Na današnjem Podjetniškem izzivu, ki po novem traja 5 min, sem povedal katere aktivnosti je priporočeno še redno mesečno izvajati za boljši izkoristek spletne strani / trgovine, potem ko že imate poskrbljeno za redno vzdrževanje.
V kolikor spletne strani ne vzdržuješ, lahko pričakuješ posledice, kot so počasnejše delovanje, ranljivost na vdore, stran nudi slabšo uporabniško izkušnjo, se slabše uvršča na Google-u... ? Sem pa tudi povedal kaj se da urediti, da boš lahko spal-a brez skrbi.
Na današnjem podjetniškem izzivu smo raziskali za kakšne vse priložnosti nam avtomatika lahko prihrani čas in nas razbremeni, da smo skozi prisotni.
Pri pošiljanju email kampanj je prvi korak ta, da prejemniki email sploh odprejo. Če ga ne odprejo, je šel ves trud s pripravo vsebine v nič. Zato je še posebej pomembno, da veš, kako lahko povečaš odstotek odpiranja poslanih email sporočil.
Brezplačne vsebine so super orodje, s katerimi lahko pridobivaš nove kontakte, vzbudiš zanimanje potencialnih kupcev za tvoje storitve ali produkte in jih kasneje lažje pretvoriš v zveste kupce. Če te zanima več o tem, kako z brezplačno vsebino graditi posel, si oglej video posnetek.
Zakaj Gmail naslov ni ustrezen niti za individualno poslovno komunikacijo, še manj pa za email marketing? Če želite v poslu izpasti bolj profesionalno in zaupanja vredno, hkrati pa obdržati Gmail za branje in pošiljanje elektonske pošte, si oglejte video.