Vzdrževanje spletne strani

Ohranite svojo spletno prisotnost vrhunsko!

Zakaj je redno vzdrževanje WordPress strani pomembno?

V današnjem digitalnem okolju, kjer spletne strani igrajo ključno vlogo pri povečanju prepoznavnosti, privabljanju strank in širjenju podjetja, je ključnega pomena, da vaša WordPress spletna stran deluje brezhibno

Če želite izkoristiti vse prednosti spleta, se morate prepričati, da je vaša spletna stran vedno na voljo, varna pred grožnjami in tehničnimi težavami ter nudi odlično uporabniško izkušnjo

To je natančno tisto, kar ponujamo s storitvijo vzdrževanja WordPress spletnih strani.

Zakaj izbrati naše vzdrževanje za WordPress spletno stran?

Stalna spletna prisotnost

Vaša spletna prisotnost je vaš digitalni obraz, in če ta obraz ni vedno dostopen in brezhiben, lahko izgubite dragocene stranke. Redno pregledujemo in vzdržujemo vašo spletno stran, kar vam omogoča, da se osredotočite na vaše poslovne cilje, medtem ko mi poskrbimo za tehnične podrobnosti.

Zagotovite varnost strani

Varnost je v svetu spletnih strani na prvem mestu. Z zanemarjanjem varnosti tvegate, da postanete tarča spletnih napadalcev. Izvajamo redne varnostne posodobitve, da ohranimo vašo spletno stran zaščiteno pred zlonamerno programsko opremo, vdori in drugimi varnostnimi grožnjami.

Izognite se motnjam in izpadom

Spletna stran, ki pogosto izpada ali ne deluje pravilno, lahko odvrne obiskovalce in stranke. To lahko privede do izgube prihodkov in zaupanja. Z rednim vzdrževanjem zagotavljamo, da vaša spletna stran vedno deluje nemoteno.

Hitro odpravljanje napak

Tehnične napake se včasih pojavijo, ne glede na to, kako dobro je bila spletna stran zasnovana. Trudimo se, da težave hitro odpravimo in tako zagotovimo, da se tudi vaša spletna stran čim prej vrne k delovanju.

Prepustite nam skrb za gostovanje vaše spletne stran ali trgovine v sistemu WordPress, da se lahko vi posvetite rasti vašega posla.

Z rednim vzdrževanjem WordPress spletne strani vam omogočamo:

Redno vzdrževanje

Nemoteno delovanje

Hitro odpravo napak

Izberite si svoj paket spletnega vzdrževanja:

 1. Paket vzdrževanja MINI
  Primeren je zgolj za enostranske spletne strani, spletne vizitke, preproste spletne strani z nekaj strani in malo vtičniki.

 2. Paket vzdrževanja PLUS
  Namenjen je spletnim stranem in osnovnim spletnim trgovinam brez naprednih integracij in dodatkov.

 3. Paket vzdrževanja SUPER
  V glavnem je namenjen za obsežnejše spletne strani in trgovine po količini podstrani, kot tudi načinu delovanja ter imajo več vključenih vtičnikov.

Kateri paket je primeren za vas določimo po pregledu spletne strani/trgovine, administrativnega vmesnika, teme in vtičnikov.

Kaj je vključeno v naše vzdrževanje WordPress spletne strani:

Da bi vam zagotovili najboljšo možno storitev in brezskrbno izkušnjo, izvajamo širok spekter tehničnega vzdrževanja, ki zajema:

Redne posodobitve WordPress sistema, teme in vtičnikov so ključne za zagotavljanje varnosti in zmogljivosti vaše spletne strani. Naša ekipa bo skrbno spremljala in izvajala vse potrebne posodobitve, da bomo ohranili vašo spletno stran dostopno, privlačno za obiskovalce.

Po vsaki posodobitvi vtičnikov se izvede osnovo testiranje delovanja spletne strani in trgovine, kar v glavnem zajema, da se strani pravilno prikažejo, se lahko izdelek doda v košarico in se pravilno prikaže zaključek nakupa, itd. 

Podrobno testiranje vsake podstrani strani in koraka delovanja na spletni strani ni zajeto v pakete vzdrževanja 

Pri posodobitvah sistema, teme in vtičnikov lahko pride tudi do tehničnih napak, ki jih sproti odpravimo, ko jih odkrijemo.

V kolikor smo kaj spregledali v postopku testiranja in napako sami odkrijete, jo začnemo reševati, ko nas na njo opozorite.

Za dodatno varnost bomo redno ustvarjali varnostne kopije vaše spletne strani in jih shranjevali na ločenem mestu. To zagotavlja, da so vaši podatki vedno varni in dostopni v primeru težav.

Če pride do nepričakovane napake ali težave na vaši spletni strani, bomo uporabili varnostno kopijo, da vzpostavimo prejšnje stanje in tako preprečimo izgubo podatkov in obnovo delovanja.

Vsak mesec prejmete po opravljenih posodobitvah in testiranju spletne strani poročilo o vzdrževanju po elektronski pošti. 

Naš paket SUPER vključuje tudi dodatno podporo pri urejanju spletne strani v obsegu 30 minut na mesec. To vam omogoča, da nas kontaktirate za pomoč pri urejanju vsebine, izboljšavah in drugih potrebah.

Neporabljena podpora pa se ne prenaša iz meseca v mesec, tako je vedno na razpolago 30 min v tekočem mesecu.

Pri drugih paketih je mogoče dodatno podporo posebej dokupiti.

Razumemo, da se lahko potrebe razlikujejo od stranke do stranke. Če potrebujete več časa in pomoči pri urejanju vaše spletne strani, se lahko dogovorimo posebej glede na vaše želje in potrebe.

Paketi vzdrževanja in cenik

Kaj je vključeno v pakete?
Mini
Plus
Super
Za koga je primeren paket?
Pristajalne strani,
preproste spletne strani z malo vtičniki
Spletne strani,
preproste spletne trgovine
Obsežnejše spletne strani in spletne trgovine
Ustreznost paketa glede na naložene vtičnike
do 15
16 do 30
31 ali več
Posodobitev WordPress sistema, teme in vtičnikov
1x mesečno
1x mesečno
1x mesečno
Dodatno varnostno kopiranje podatkov
Testiranje delovanja po posodobitvi
Odprava tehničnih napak zaradi posodobitev
Vzpostavitve na stanje zadnje varnostne kopije
Podpora pri urejanju spletne strani
30 min / mesečno
BONUS: Vključeni plačljivi WordPress vtičniki
do 75 € / leto
do 150 € / leto
do 250 € / leto
Predplačilo za 6 mesecev
17 € / mesec
plačilo 102 €
27 € / mesec
plačilo 162 €
49 € / mesec
plačilo 294 €
Predplačilo za 12 mesecev
15 € / mesec
plačilo 180 €
24 € / mesec
plačilo 288 €
45 € / mesec
plačilo 540 €

Vse vrednosti so v EUR. Cenam se prišteje še ddv.

Zagotovite si dodatni BONUS

V kolikor imate pri nas urejen tako paket za spletno gostovanje, kot tudi paket za vzdrževanje WordPress spletne strani, krijemo strošek plačljivih vtičnikov v določenem znesku, ki bi ga sicer imeli, če bi si kupili licence za vtičnike za posamezno spletno stran za 1 leto.

Znesek kritja je odvisen od izbranega paketa
(do 75 € ali do 150 € ali do 250 € na leto).
Oglejte si pakete tukaj.

Pri tem se plačljivi vtičniki navezujejo na tiste, ki jih imamo zakupljene (npr. Elementor Pro, Crocoblocks in drugi).

V kolikor pa želite uporabiti specifične plačljive vtičnike na spletni strani, ki jih še nimamo zakupljenih, se plačajo dodatno.

Možnosti Plačila

Ponujamo vam prilagodljive možnosti plačila. Lahko se odločite za plačilo na 6 ali 12 mesecev vnaprej, kar vam omogoča boljšo finančno kontrolo in prihranek.

S plačilom na 12 mesecev je celotni znesek nižji, seveda pa je pri izbiri plačila na 6 mesecev račun za plačilo nižji in morda vam bo to na ta način lažje sproti poravnati zneske.

Pogosta vprašanja in odgovori

 • Da, Lahko za vas prevzamemo samo vzdrževanje spletne strani, četudi imate gostovanje urejeno drugje.
 • V primeru, da imate gostovanje urejeno drugje, je cena vzdrževanja višja, saj se spletna stran nahaja na drugem strežniku, ki ima lahko drugo nadzorno ploščo in možnosti za urejanje vzdrževanja.
 • Točna cena se določi po pregledu vašega gostovanja, je pa cena lahko od 5 do 10 € / mesec višja, kot če imate vse urejeno pri nas.
 • V vzdrževanja paket SUPER je dodatno vključeno tudi urejanje spletne strani do 30 min / mesec. 
 • Drugi paketi vzdrževanja (paket MINI in paket PLUS) ne zajemajo dodatno še urejanja spletne strani.
 • V kolikor imate potrebo po obsežnejšem urejanju spletne strani, se pred izvedbo oceni porabljen čas in poda ponudba. Plačilo pa se izvede po dejansko porabljenem času, saj je včasih težko predvideti vse potrebne aktivnosti.
 • Po želji se lahko dogovorimo tudi za redno mesečno urejanje spletne strani, ki zajema 1, 2 ali več ur na mesec. Ta storitev se potem tudi dodatno plača.
 • V primeru prekinitve vzdrževanja prenehamo izvajati storitve, ki so zajete v izbran paket vzdrževanja. Pomeni, da ste potem sami odgovorni za vzdrževanje in delovanje svoje spletne strani. 
 • Prekinitev vzdrževanja spletne strani pa ima vpliv tudi na plačljive vtičnike, ki ste jih prejeli preko paketa vzdrževanja. Vsi vtičniki še naprej ostanejo na spletni strani, ste pa sami odgovorni, da poskrbite za njihove licence.
 • V kolikor plačljivi vtičniki nimajo aktivnih licenc, še vedno delujejo naprej, jih pa ni možno več posodobiti. S tem pa ne dobite zadnjih varnostnih popravkov in nadgradenj. 
 • Če vtičniki niso posodobljeni lahko pride do tehničnih težav, ali vdorov in s tem do nedelovanja spletne strani.  V kolikor imate spletno trgovino, pa to lahko vpliva na uspešnost izvajanja prodaje.
 • V vzdrževanje lahko prevzamemo samo spletne strani, ki so zgrajene na WordPress platformi in spletne trgovine, ki so zgrajene na WooCommerce dodatku. Spletne rešitve na drugih platformah in sistemih ne vzdržujemo.
 • Preden se dogovorimo za vzdrževanje spletno stran pregledamo tudi v administraciji. V kolikor je spletna stran kompleksna, slabo zgrajena, vsebuje tudi dodatno vstavljene programske vrstice, lahko vzdrževanje tudi odklonimo.