Izdelava spletne strani v WordPress-u z orodjem Elementor

Vaš status
Niste vpisani
Cena
297 €
Začni

WordPress je odprtokodni sistem za upravljanje vsebin ang. content management system (CMS). Na svetu je 41% vseh spletnih strani narejenih prav v tem sistemu.

V tem tečaju se boste naučili kako si samostojno instalirati WordPress na spletno gostovanje ter se spoznali z delovanjem administrativnega vmesnika. V nadaljevanju pa boste z orodjem Elementor postavili spletno stran.

Elementor je zelo napredno, najbolj priljubljeno in uporabniško prijazno orodje za izdelavo spletnih strani za WordPress. Deluje pa na principu, da posamezne gradnike postavite na spletno stran in sami določite kje se naj nahaja in kako zgleda, seveda pa imate popolni nadzor nad spreminjanjem vsebine.

POMEMBNO! Z udeležbo na spletnem tečaju se strinjaš in se zavezuješ, da ne boš snemal/a video vsebin iz tega tečaja s katerokoli napravo ali programom, ne boš zajemal/a zaslona, oz. jih na noben možen način prenesel/a iz okolja te spletne strani.

S časovno neomejenim dostopom do spletnega tečaja boš tako lahko neomejeno dostopal/a do teh vsebin, hkrati pa bil/a deležen/a posodobitev tečaja.