97,00 

Načrtovanje uspešne spletne strani

Si želite izdelati prodajno uspešno spletno stran?

Seveda si to želite. Le kdo si ne želi, da s pomočjo spletne strani pridobi novo povpraševanje po izdelkih ali storitvah in morda celo izpelje prodajo. 

Če boste preskočili najpomembnejši del izdelave spletne strani – načrtovanje, boste potrebovali res veliko srečo, da vam uspe. Tudi na loteriji včasih kdo zadene sedmico, večina pa ne dobi nič.

Se kdaj sprašujete, zakaj ima vaša konkurenca tako dobro spletno stran in je uspešna na spletu? Odgovor je preprost – spletno stran so skrbno načrtovali. Vedo, kaj želijo doseči, poznajo potencialne kupce, izbrali so prave vsebine in pravilno napisali besedila, prepričajo z uporabniško izkušnjo in vizualno podobo, itd.

Bi tudi vi želeli imeti takšno spletno stran? Če ja, potem sedaj veste kakšno znanje potrebujte.

Tečaj je primeren za vas, če si boste sami izdelali spletno stran, pa tudi za tiste, ki boste tehnični del prepustili drugemu strokovnjaku. Od vašega načrtovanja bo odvisna uspešnost tehnične realizacije spletne strani. 

Ker ste kot naročnik v prvi vrsti sami odgovorni za pripravo vsebin (pisanje besedil, slikovni material…), boste v tem tečaju dobili napotke, kako to storiti. Torej vam bo to znanje koristilo tudi, če boste tehnično izdelavo prepustili nekomu drugemu.

Kaj pridobite s tem spletnim tečajem?

Pridobili boste dragoceno znanje, kako...

Spletni tečaj je primeren za vas, če:

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

Z vidika tehnične opreme potrebujete:

  • namizni ali prenosni računalnik,
  • računalniško miško (gre tudi brez, vendar je z miško hitreje),
  • povezavo do interneta,
  • beležko in pisalo.

S spletnim tečajem lahko pričnete takoj, ko uredite plačilo za spletni tečaj.

V kolikor plačate s kartico, se to vse avtomatsko zgodi in takoj prejmete dostop do tečaja.

V primeru plačila preko spletne banke oz. plačila na TRR, pa je potrebno počakati, da vam potrdimo plačilo. To lahko naredimo šele, ko plačilo tudi vidimo v spletni banki. Za pohitritev postopka pa nam lahko tudi pošljete potrdilo o plačilu. 

Tempo, kako hitro boste šli skozi spletni tečaj in koliko boste dnevno naredili, je odvisen povsem od vas. Priporočilo pa je, da si rezervirate vsaj 1 do 2 uri v kosu. Tako boste lahko pogledali posamezno temo in jo tudi praktično preizkusili.

V kolikor se želite naučiti samostojno izdelati spletno stran ali se naučiti, kako se spletna stran ureja (četudi vam jo izdela nekdo drug), potem vam zelo priporočamo tudi dodatni tečaj: Izdelava spletne strani v WordPress-u z orodjem Elementor. Za več informacij o tem dodatnem spletnem tečaju najdete tukaj.

Oba tečaja pa je možno kupiti tudi kot paket, kar se vam finančno tudi najbolj splača. Paketno ponudbo najdete tukaj.

Čeprav je spletni tečaj zelo razumljivo predstavljen in je vse razloženo, boste morda imeli dodatna vprašanja ali boste potrebovali drugo mnenje, ko boste začeli z načrtovanjem svoje spletne strani oz. nastopa na spletu.

Z namenom, da vam pri tem najbolje pomagam, sem oblikoval Mentorski program: Mojster spletnih strani. Mentorski program pokriva tudi področje načrtovanja, izdelave in urejanje spletne strani.

Več o Mentorskem programu in kako se priključiti je predstavljeno na tej povezavi.

Kaj pravijo udeleženci spletnega tečaja

97,00