Izdelaj si svojo WooCommerce spletno trgovino

Začnemo v ponedeljek, 11. 3. 2024

Si želiš sam/a izdelati spletno trgovino v 14-ih dneh in s tem prihraniti nekaj denarja, ki bi ga sicer plačal/a zunanjemu izvajalcu?

Ne želiš porabiti preveč časa za iskanje informacij, preizkušanje različnih možnosti in učenje na lastnih napakah?

Lahko te razveselim. Ja, lahko si čisto sam/a izdelaš svojo spletno trgovino. Ob podpori nekoga, ki je že izdelal veliko spletnih trgovin, pa gre zagotovo še lažje.

Predvsem pa ti prihrani dragoceni čas in učenje na svojih napakah. 

Pridruži se mi na spletnem tečaju Izdelaj si svojo WooCommerce spletno trgovino, na katerem te po korakih naučim, kako si lahko enostavno in hitro sam/a čisto od začetka izdelaš svojo spletno trgovino na WordPress platformi z dodatkom za trgovino WooCommerce. Na tečaju delaš na svoji spletni trgovini in če redno opravljaš naloge in slediš mojim navodilom, si boš v 14ih dneh lahko postavil/a svojo spletno trgovino.

Kako pa je s predznanjem? Ga potrebujem?

Za sodelovanje v tečaju je zelo zaželeno, da imaš osnovno predhodno znanje z izdelavo spletnih strani z WordPress-om, že imaš postavljeno spletno stran v WordPressu in jo znaš samostojno urejati, ali si že opravil/a moje spletne tečaje za izdelavo spletne strani v WordPress-u z orodjem Elementor.

Ne potrebuješ pa predhodnega znanja s področja programiranja, izdelav spletnih trgovin in WooCommerce-a. Tega te naučim v tem spletnem tečaju. Vsebine v tem tečaju bodo predstavljene na preprost način in jim boš z lahkoto sledil/a.

S pridobljenim znanjem v tem tečaju boš sposoben/a predelave in urejanja spletne trgovine glede na svoje potrebe brez dodatnih stroškov zunanjih izvajalcev. 

Te zanima?

Kaj pridobiš s spletnim tečajem?

S pridobljenim znanjem v tem tečaju boš sposoben/a osnovne predelave in urejanja spletne trgovine glede na svoje potrebe brez dodatnih stroškov zunanjih izvajalcev. 

Se želiš naučiti samostojne izdelave spletne trgovine in se pridružiti številnim zadovoljnim podjetnikom, ki so si s pomočjo tega tečaja že izdelali svojo spletno trgovino?

Prvi korak za uspešno prodajo na spletu je ...

... da si izdelaš kakovostno spletno trgovino, na katero boš ponosen/a tudi sam/a in bo ...

Si želiš takšno spletno trgovino?

Predvsem pa me zanima, ali sprejmeš izziv, da si v 14-ih dneh izdelaš svojo spletno trgovino?

Pričnemo v ponedeljek, 11. 3. 2024

Na tej poti ni treba, da se učiš na lastnih napakah in da porabiš leta in leta časa, da se vsega naučiš in preizkusiš v praksi.

Pridruži se mi na spletnem tečaju »Izdelaj si svojo WooCommerce spletno trgovino«, na katerem te po korakih naučim izdelati spletno trgovino.

S pomočjo svojih izkušenj, ki sem jih pridobil v več kot 23 letih dela s spletnimi stranmi in s poučevanjem podjetnikov pri samostojni izdelavi spletnih strani in spletnih trgovin, ti bom pomagal hitreje ter na enostaven in razumljiv način priti do cilja – postavljena spletna trgovina.

Na spletnem tečaju te naučim:

Tvoj in moj cilj izziva:

V celoti izdelana tvoja spletna trgovina v 14-ih dneh od pričetka izziva.

Si želiš samostojno izdelati in naučiti uporabljati
spletno trgovino?

Spletni tečaj je primeren zate, če si želiš:

Spletni tečaj NI primeren zate, če:

Se sprašuješ, kaj vse zajema 14-dnevni izziv in kaj prejmeš v paketu?​

V sklopu izziva prejmeš...

On-line tečaj "Izdelaj si svojo WooCommerce spletno trgovino"

Prejel/a boš dostop do posnetkov spletnega tečaja, kjer se boš naučil/a, kako izdelati spletno trgovino. Po korakih se boš naučil/a tudi uporabljati orodje WooCommerce, ki ga boš uporabil/a pri izdelavi svoje spletne trgovine.

Članstvo v zaprti FB skupini za izziv

Facebook skupina bo glavni komunikacijski kanal za izziv. V njej se bomo dnevno srečali v živo in obdelali posamezno temo. V tej skupini pa boste prejeli tudi dnevne izzive, objavljali svoja dela, prejemali komentarje in predloge od mene ter drugih udeležencev izziva.

Kdor se ne bo uspel pridružiti v živo, bo imel na voljo posnetek. Tako si lahko delo povsem prilagodiš svojemu urniku in se odločiš, ali se mi boš pridružil/a v živo ali boš poslušal/a posnetek kasneje čez dan.

Udeleženci preteklih tečajev so bili še posebej hvaležni za mojo podporo ves čas izziva, saj jim je prihranila marsikateri sivi las in precej časa, ki bi ga sicer porabili z iskanjem rešitev.

2x Q&A webinar v živo preko ZOOM-a

Srečali se bomo 2x v živo po 2 uri, kjer bom odgovarjal na vaša konkretna vprašanja glede izdelave vaših spletnih trgovin. Pri tem se bom lahko tudi direktno povezal v tvojo spletno trgovino in ti pomagal rešiti težave.

Webinar "Na vročem stolu" preko ZOOM-a

Tistim, ki se boste pravočasno prijavili za “vroči stol”, bom na dodatnem srečanju preko ZOOM-a v 2 urah pred ostalimi udeleženci analiziral in komentiral spletno trgovino, ki si jo naredil/a v času izziva. Kot udeleženec/ka izziva pa se boš tako lahko učil-a tudi na napakah drugih, da jih ne boš naredil/a še sam-a.

Zaključni webinar v živo preko ZOOM-a

Obvezen dogodek za vse udeležence, saj bomo naredili pregled vsega v zadnjih 14-ih dneh, prejel/a boš certifikat za tvoj uspeh, predvsem pa si bomo pogledali, kaj so naslednji koraki za tvojo spletno trgovino in uspeh na spletu in še več.

VKLJUČENO
Skupna vrednost več kot 3.000 €

To pa še ni vse,  dodatno dobiš še …

+ BONUS #1

Moja mentorska podpora v času celotnega izziva

Ves čas tečaja te bom spremljal in komentiral tvoje delo, odgovarjal na vprašanja v živo 🙂

+ BONUS #2

Časovno neomejen dostop

Prejmeš časovno neomejen dostop do tečaja Izdelaj svojo WooCommerce spletno trgovino.

+ BONUS #3

Brezplačno gostovanje za 60 dni

V kolikor še nimaš spletne strani in urejenega gostovanja ter spletne domene, prejmeš v sklopu spletnega tečaja dostop do brezplačnega naslova (poddomene) in prostora za postavitev svoje enostranske spletne strani.

+ BONUS #4

Instalacija WordPress sistema

V primeru, da koristiš brezplačno gostovanje v sklopu spletnega tečaja, ti uredim tudi instalacijo WordPress sistema, da imaš eno skrb manj in vse pripravljeno za začetek izvajanja tečaja.

14-dnevni izziv

Izdelaj svojo WooCommerce spletno trgovino

397 €
Izjave

Kaj pravijo udeleženci mojih spletnih tečajev

Sonja Brezovnik

Če se bo kdorkoli, od vas, ki to berete odločil za sodelovanje z Markom, vam naj povem…Prepričal vas bo s svojo predanostjo, dobro voljo in kar je meni najbolje…Vedno zadeve spelje do konca. To sem nemalokrat opazila, ko so se na Q&A Webinarjih pojavili kakšni problemi (ko smo slušatelji kaj zafrknili). Takrat sem si mislila: »Tole pa ne vem, če boš zmogel!«. In je, vedno je. Všeč mi je njegova pripravljenost in ta žar. V vsak problem se je poglobil in ga razrešil. Ko smo zaključevali ta srečanja, je bilo čutiti, kako smo vsi prejeli željeno. Ta srečanja so mi bila zelo všeč. Na njih sem dobila še dodatno podporo in Markovo usmeritev, če mi je kdaj kaj »zagustilo«.

Petra Martinčič

Nataša Seražin
MaTeya Kraner
Rezultati izziva

Primeri samostojno izdelanih spletnih trgovin udeležencev preteklih spletnih tečajev

14-dnevni izziv

Izdelaj svojo WooCommerce spletno trgovino

397 €

Še vedno nisi prepričan/a, da je ta izziv najboljša priložnost zate, če si želiš enostavno in hitro pričeti s prodajo v svoji spletni trgovini, prihraniti denar in čas, ter se izogniti napakam, ki bi te lahko kasneje še kako drago stale? 

Morda pa še nisi dobil/a odgovora na svoje vprašanje.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kdaj pričnemo s spletnim tečajem?

S spletnim izzivom pričnemo 11.3.2024, s pripravami oziroma ogrevanjem na izziv pa v ponedeljek, 4.3.2024.

Seveda pa ne čakaj s prijavo do zadnje minute.

V pripravljalnem tednu si boš lahko vzel/a čas za pripravo opisov izdelkov, za določitev cen, pripravo fotografij izdelkov… ki jih boš vključil v spletno trgovino.

V pomoč ti bodo posnetki 3-dnevne delavnice za pripravo temeljev spletne trgovine.

Koliko časa na dan naj planiram za spletni tečaj in izdelavo spletne trgovine?

Koliko časa na dan boš porabil/a za izziv, zelo težko ocenim. Zagotavljam pa ti, da boš za izdelavo spletne trgovine porabil/a vsaj 3x do 5x manj časa, kot če bi se vsega lotil/a čisto sam/a brez spletnega tečaja in moje mentorske podpore.

Zavedati se moraš, da boš za izdelavo spletne trgovine v vsakem primeru porabil/a določen čas, četudi ti jo izdela nekdo drug. Potrebno je napisati vsebino, pripraviti slike, morda tudi video, itd.

V vsakem primeru si del dneva rezerviraj za ta izziv, če si res želiš izdelati spletno trgovino in se naučiti tudi upravljati z njo. Če si že sedaj prezaseden/a, potem ta izziv ni zate.

Ne pozabi tudi na čas, da se vse skupaj naučiš. Z mojim sistemom, ki sem ga vključil v ta izziv, boš porabil/a minimalno časa, v primerjavi z lastnim učenjem.

Več časa in truda boš vložil/a, boljši bo rezultat in seveda tvoja spletna trgovina. Predlagal bi, da si rezerviraš dovolj časa za izvajanje izziva, saj boš delal/a na svoji spletni trgovini. Odvisno pa je tudi, koliko izdelkov boš vključil/a v spletno trgovino. Predlagam vsaj 1 do 2 uri na dan. 

Seveda pa lahko v času izziva vneseš v trgovino le nekaj izdelkov in nato po zaključku izziva še dodajaš nove izdelke, saj boš imel/a po izzivu še 46 dni na razpolago spletni prostor.

Ob kateri uri bo vsak dan potekal spletni izziv?

Spletni izziv je nastavljen tako, da si lahko sam/a določaš urnik, kdaj boš predelal/a določeno temo in opravljal/a naloge. Če utegneš, se mi vsak dan med delovnim tednom pridružiš v živo v dopoldanskih urah, sicer pa si lahko ogledaš posnetek posamezne lekcije, ko uspeš. 

Če si boš spletno trgovino izdelal/a za svoj primarni posel, predlagam, da si določen čas za delo rezerviraš kar med delavnikom, saj je to del tvojega posla.

Ali bo spletni tečaj tudi čez vikend?

Vikende (soboto in nedeljo) boš imel/a prosto, da nadoknadiš z vsebino in delaš na svoji spletni trgovini, če nisi utegnil/a čez teden, ali pa se posvetiš svoji družini 🙂 Facebook skupina pa bo aktivna vse dni, tudi v soboto in nedeljo, za tiste najbolj zagrizene.

Kaj vse potrebujem za izvajanje spletnega tečaja oz. tega izziva?

Za udeležbo na tem izzivu potrebuješ z vidika tehnične opreme:

  • namizni ali prenosni računalnik,
  • računalniško miško (gre tudi brez, vendar je z miško hitreje),
  • povezavo do interneta,
  • spletno kamero (zaželeno za webinarje),
  • mikrofon,
  • slušalke ali zvočnike,
  • beležko in pisalo.

Zelo pa priporočam, da si priskrbiš dodatni monitor, saj bo veliko lažje izvajati spletni tečaj. Na enem monitorju gledaš spletni tečaj, na drugem pa gradiš svojo spletno trgovino.

Imam še kakšne dodatne stroške z izdelavo spletne trgovine?

Vse, kar boš potreboval/a, da si boš v sklopu izziva napolnil/a spletno trgovino, boš prejel/a ob prijavi. V sklopu tečaja bo tudi vse razloženo, kaj boš potreboval/a kasneje in na kaj biti pozoren/a.

V tem trenutku ne potrebuješ zakupiti nobenega gostovanja ali spletne domene. Gostovanje boš prejel/a za namen spletnega tečaja oz. izziva brezplačno (BONUS ob prijavi). Prav tako še ne boš potreboval/a spletne domene, saj ti bo dodeljena poddomena, kjer boš vse postavljal/a.

Seveda pa lahko spletno trgovino postavljaš tudi na svojem gostovanju in obstoječi spletni strani.

Kaj pa če že imam spletno stran in jo želim nadgraditi s spletno trgovino?

Ja, tudi to je možno, da si svojo že obstoječo spletno stran izdelano z WordPress-om nadgradiš s spletno trgovino. 

Pri tem je potrebno le paziti, da je uporabljena tema prilagojena tudi za spletno trgovino WooCommerce. Seveda se lahko tema v WordPress-u tudi menja z ustrezno, se pa s tem lahko spremeni postavitev na obstoječih straneh, kar bo potrebno naknadno še urediti.

Če želiš lahko delaš nadgradnjo na svoji objavljeni spletni strani. Je pa bolje, če se naredi kopija celotne strani in prenese na začasno lokacijo oz. gostovanje, kjer se spletna stran nadgradi v spletno trgovino ter preizkusi delovanje. Nato pa se celotna stran s trgovino prenese nazaj na prvotno mesto oz. gostovanje.

Ali je 14-dnevni izziv primeren zame, če sem ne-tehničen tip?

Seveda je. Moj namen je, da bo celoten tečaj zate enostaven in razumljiv in mu boš lahko normalno sledil-a. Vse obdelane vsebine bodo tudi posnete in si jih boš lahko v času izziva večkrat pogledal-a in ponovil-a za menoj.

S tem namenom sem izbiral tudi orodja, ki jih bomo uporabili med tečajem, da je rokovanje z njimi enostavno in uporabniško prijazno.

Je pa za udeležbo na tečaju potrebno, da imaš že osnovno predhodno znanje z izdelavo spletnih strani z WordPress-om. Za to znanje zadošča, da si že opravil-a moj spletni tečaj izdelave večstranske spletne strani v WordPress-u z orodjem Elementor ali da že imaš postavljeno spletno stran v WordPressu in jo znaš samostojno urejati. Predhodno znanje s področja izdelave spletnih trgovin in orodja WooCommerce za udeležbo v tem tečaju ni potrebno.

V kolikor želiš imeti svojo spletno trgovino, nimaš pa še svoje spletne strani, te ne zanima tehnična postavitev ter se želiš zgolj naučiti kako se uporablja spletna trgovina, pa ti priporočam drugi spletni tečaj oz. 14-dnevni izziv “Nauči se upravljati svojo WooCommerce spletno trgovino”, ki ga najdeš tukaj

Kaj, če mi v času izziva ne bo uspelo izdelati spletne trgovine?

Najprej moraš naravnati svojo miselnost, da ti bo uspelo, saj je to edini način za uspeh. Seveda se lahko zgodi in ti življenje začne metati polena pod noge. Bolj kot boš fokusiran-a in trden/a v svojem prepričanju, da to res potrebuješ za svoj posel, bolj uspešno boš preskakoval-a ovire in ti bo uspelo. Kako to vem? Iz preteklih izzivov. 🙂

V kolikor pa se vseeno zgodi, da ne boš uspel/a pravočasno zaključiti, pa boš imel-a še vedno dostop do video vsebin in tudi spletni prostor na voljo dodatnih 46 dni.

Ali mi posnetki spletnega tečaja ostanejo za vedno?

Da, z nakupom tega tečaja dobiš dostop do video posnetkov za vedno in si jih lahko ogledaš kolikorkrat želiš.

Še vedno nisi prepričan-a, da je ta spletni izziv primeren zate?

Prisluhni še preostalim izjavam udeležencev preteklih spletnih izzivov...

Karmen Podmenik
Tjaša Požgaj
Renata Košič
Rezultati izziva

Primeri samostojno izdelanih spletnih trgovin udeležencev preteklih spletnih tečajev

14-dnevni izziv

Izdelaj svojo WooCommerce spletno trgovino

397 €

14-dnevni izziv

Sprejmi izziv in izdelaj svojo WooCommerce spletno trgovino v 14-ih dneh

Marko Petrej, NAVDIH.NET, Lackova cesta 78A, 2000 Maribor