Izdelaj si enostransko spletno stran v WordPress-u

Si želiš sam/a izdelati enostransko spletno stran ali le spletno vizitko podjetja?

Si želiš sam/a izdelati pristajalno spletno stran?

Te skrbi, kako izdelati spletno stran, ker nisi tehnični tip, se ne spoznaš na grafično oblikovanje in programiranje?

Se ne želiš učiti na svojih napakah in porabiti preveč časa z izdelavo spletne strani?

Se sprašuješ, ali si lahko samostojno izdelaš spletno stran, čeprav nisi tehnični tip in se ne spoznaš na grafično oblikovanje in programiranje?

Pridruži se mi na spletnem tečaju, na katerem te po korakih naučim samostojno izdelati enostransko spletno stran v WordPress-u.

Lahko si brez skrbi. Za to ne potrebuješ predznanja s področja programiranja, grafičnega oblikovanja ali WordPress-a, saj te naučim v tečaju graditi spletno stran od začetka. V vnaprej posnetih lekcijah je vse lepo razumljivo razloženo in če si želiš določen korak ponovno pogledati, se lahko v posnetku kadarkoli vrneš nazaj.

Kaj pridobiš s spletnim tečajem?

Pridobljeno znanje v tečaju pa ti bo prišlo prav tudi, če že imaš postavljeno spletno stran in se želiš naučiti samostojnega urejanja spletne strani ali če se želiš naučiti samostojne izdelave pristajalnih spletnih strani ali t.i. landing page, kar ti lahko pride še posebej prav pri marketingu na spletu za pridobivanje novih e-mail kontaktov, novih strank, ki jih lahko kasneje pretvoriš v kupce.

Se želiš naučiti samostojne izdelave enostranske spletne strani in se pridružiti številnim zadovoljnim podjetnikom, ki so si s pomočjo tega tečaja že izdelali spletno stran ali pristajalno stran?

Za uspeh na spletu ni vseeno, kakšno spletno stran imaš.

Prvi korak za uspeh na spletu je, da si zagotoviš kakovostno spletno stran, ki bo:

Na tej poti ni treba, da se učiš na lastnih napakah in da porabiš leta in leta časa, da se vsega naučiš in preizkusiš v praksi.

Pridruži se mi na spletnem tečaju »Izdelaj si enostransko spletno stran v WordPress-u«, na katerem te po korakih naučim izdelati spletno stran od začetka.

S pomočjo svojih izkušenj, ki sem jih pridobil v več kot 23 letih dela s spletnimi stranmi in s poučevanjem podjetnikov pri samostojni izdelavi spletnih strani, ti bom pomagal hitreje ter na enostaven in razumljiv način priti do cilja – postavljena enostranska spletna stran.

Na spletnem tečaju te naučim:

Kot enostransko spletno stran lahko izdelaš tudi spletno vizitko podjetja ali pristajalno stran za kakšno storitev, izdelek, dogodek, zbiranje e-mail kontaktov.

V okviru tečaja te naučim izdelati osnovno enostransko spletno strani, ki jo lahko kasneje z dodatnim znanjem nadgradiš v večstransko spletno stran ali spletno trgovino in povežeš s sistemom za email marketingom.

Spletni tečaj obsega 28 video posnetkov in je zelo praktično naravnan. V njem te po korakih vodim pri izdelavi enostranske spletne strani.

Tečaj je zastavljen tako, da ga lahko predelaš v svojem tempu, ko ti časovno najbolj ustreza. K ponovnemu ogledu posnetkov se lahko ponovno vrnete.

Za udeležbo na tečaju ni potrebno predhodno znanje s področja izdelave spletnih strani v WordPress-u, saj te bom skozi tečaj vodil lepo po korakih in vse enostavno razložil, tako da si boš tekom tečaja tudi sam-a izdelal-a svojo enostransko spletno stran.

Z znanjem, ki ga osvojiš v tem tečaju, si boš lahko kasneje izdelal-a po potrebi spet novo enostransko spletno stran ali novo pristajalno spletno stran.

Ime mi je Marko Petrej.

S področjem izdelave spletni strani, spletnih trgovin in grafičnega oblikovanja se ukvarjam že 23 let, zadnjih 16 let v svojem podjetju NAVDIH.NET. Z delom na številnih projektih sem si pridobil široko paleto znanja in dragocene izkušnje.

Kot strokovnjak na področju spletnega komuniciranja in izdelave spletnih strani sem izvedel veliko uspešnih projektov ter predaval in svetoval številnim podjetjem iz različnih branž (od industrije, prodaje, storitvene dejavnosti do športa in kulture), med njimi tudi podjetnikom začetnikom. Izvedel sem tudi številna predavanja za podjetnike na gospodarskih in obrtnih zbornicah, podjetniških inkubatorjih, za banke…

S pomočjo svojih dosedanjih izkušenj s spletnimi stranmi in s poučevanjem podjetnikov pri samostojni izdelavi spletnih strani, ti bom pomagal hitreje ter na enostaven in razumljiv način priti do cilja – postavljena enostranska spletna stran.

Si želiš samostojno izdelati
enostransko spletno stran?

Spletni tečaj je primeren zate, če si želiš:

Spletni tečaj NI primeren zate, če:

Se sprašuješ, kaj vse zajema spletni tečaj in kaj prejmeš v paketu?

V sklopu spletnega tečaja prejmeš...

On-line tečaj "Izdelaj si svojo enostransko spletno stran v WordPress-u"

Po korakih naučim osnov uporabe WordPress-a in orodja Elementor za postavitev enostranske spletne strani. Na koncu ti na pravem primeru prikažem postavitev enostranske spletne strani. 

28 video posnetkov, skupno trajanje = 1 h 50 min.

+ BONUS #1

Časovno neomejen dostop

Prejmeš časovno neomejen dostop do posnetkov spletnega tečaja “Izdelaj si svojo enostransko spletno stran v WordPress-u” v spletni učilnici.

+ BONUS #2

Brezplačno gostovanje 1 mesec (500 MB)

V kolikor še nimaš spletne strani in urejenega gostovanja ter spletne domene, prejmeš v sklopu spletnega tečaja dostop do brezplačnega naslova (poddomene) in prostora za postavitev svoje enostranske spletne strani.

+ BONUS #3

Instalacija WordPress sistema

V primeru, da koristiš brezplačno gostovanje v sklopu spletnega tečaja, ti uredim tudi instalacijo WordPress sistema, da imaš eno skrb manj in vse pripravljeno za začetek izvajanja tečaja.

Izdelaj si enostransko spletno stran v WordPress-u

97 €
Izjave

Kaj pravijo udeleženci mojih spletnih tečajev

Katarina Dolenc
Stanka Mlakar

Izdelaj si enostransko spletno stran v WordPress-u

97 €
Rezultati izziva

Primeri spletnih strani udeležencev preteklih spletnih tečajev

Še vedno nisi prepričan-a, da je spletni tečaj ustrezen zate? 

Preglej še pogosta vprašanja in morda dobiš odgovor, ki ga iščeš.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj vse potrebujem za izvajanje spletnega tečaja?

Z vidika tehnične opreme potrebuješ:

  • namizni ali prenosni računalnik,
  • računalniško miško (gre tudi brez, vendar je z miško hitreje),
  • povezavo do interneta,
  • slušalke ali zvočnike,
  • beležko in pisalo.

Zelo pa priporočam, da si priskrbiš dodatni monitor, saj bo veliko lažje izvajati spletni tečaj. Na enem monitorju gledaš spletni tečaj, na drugem pa delaš v orodju WordPress.

Kaj potrebujem, da bo spletna stran delovala?

Ko bo spletna stran končana in pripravljena za objavo, boš potreboval/a domeno in prostor, kjer bo tvoja spletna stran gostovala. Domena je naslov tvoje internetne strani, preko katere te bodo lahko na spletu našli (npr. markopetrej.com, navdih.net…).

Če še nimaš domene in prostora za gostovanje spletne strani, nič ne skrbi. V okviru tega tečaja prejmeš za 1 mesec od nakupa tečaja prostor za gostovanje brezplačno, hkrati pa prejmeš tudi začasni naslov za dostop do spletne strani (poddomeno).

Tako ti pred pričetkom tečaja ni potrebno nič urejati glede domene in gostovanja spletne strani. Spletno stran, ki jo boš izdelal/a v tečaju, lahko potem preneseš na pravo domeno in prostor, kjer bo spletna stran gostovala. To lahko urediš tudi preko mene, saj tudi sam ponujam prostor za gostovanje spletnih strani in možnost registracije domene. Več informacij o tem prejmeš na samem tečaju.

Imam še kakšne dodatne stroške z vzpostavitvijo spletne strani?

Za postavitev spletne strani potrebuješ WordPress, ki je v osnovi brezplačen, obstajajo pa znotraj njega brezplačni in plačljivi dodatki (vtičniki). V tem tečaju »Izdelaj si enostransko spletno stran v WordPress-u« delamo samo z brezplačnimi vtičniki in orodji, tako da dodatnih stroškov s postavitvijo spletne strani nimaš.

Stroški bodo nastali le z registracijo domene in zakupom prostora za gostovanje tvoje spletne strani, vendar ti tega ni potrebno takoj urejati, saj prejmeš za začetek vse brezplačno v okviru tečaja. Več glede gostovanja in spletne domene ti zaupam v nadaljevanju.

Kdaj lahko pričnem s spletnim tečajem?

S spletnim tečajem lahko pričneš takoj po plačilu tečaja. V primeru plačilne kartice bo omogočen dostop do spletnega tečaja takoj, če pa je plačilo izvedeno direktno na TRR, je pa potrebno počakati, da prejmem plačilo na TRR in ti potem odprem dostop do spletnega tečaja. Za hitrejši postopek potrditve plačila mi lahko pošlješ potrdilo o plačilu na email marko@markopetrej.com.

V obeh primerih prejmeš na email obvestilo, ko lahko dostopaš do spletnega tečaja.

Ali lahko ustavim posnetek in ponovim isti del?

Seveda, video posnetki so vnaprej posneti, tako da se lahko poljubno ustaviš kjerkoli v video posnetku in se po potrebi vrneš nazaj in stvar ponoviš. Poleg tega so video posnetki razdeljeni na več manjših delov in so tako dovolj kratki, da je iskanje po določenih vsebinah enostavnejše.

Ali mi posnetki spletnega tečaja ostanejo za vedno?

Da, z nakupom tega tečaja dobiš dostop do video posnetkov za vedno in si jih lahko ogledaš kolikorkrat želiš.

Ali se moram že pred tečajem registrirati v WordPress?

Za delo v tem tečaju potrebuješ WordPress okolje. Z vzpostavitvijo le-tega počakaj do tečaja, saj bomo vse to skupaj uredili na tečaju.

Izdelaj si enostransko spletno stran v WordPress-u

97 €
Marko Petrej, NAVDIH.NET, Lackova cesta 78A, 2000 Maribor