Podjetniški zajtrk Uspešen digitalni podjetnik – Maribor, 28. 9. 2023 ob 9. uri

Tudi ti pogrešaš druženja v živo z ostalimi podjetniki? Da si stisnemo roko, izmenjamo mnenja, skujemo nove poslovne priložnosti in sodelovanja, ob tem pa še izkoristimo čas za nova znanja s področja marketinga in podjetništva.

Dogodki v živo so nekaj čisto drugega kot prek spleta. Se strinjaš?

Zato te vabim, da se nam pridružiš na Podjetniški zajtrk Uspešen digitalni podjetnik v Mariboru.

Tokratna tema bo:

“Kako do novih strank in boljših prodajnih rezultatov s pristajalnimi stranmi?”

KDAJ?

KJE?

ROK ZA PRIJAVO

LAST MINUTE prijava v petek, 22. 9. 2023. Število mest je omejeno.

Za prijavo samo še...
dni
ur
min
sek
Lokacija dogodka

Zakaj se pridružiti?

Se tudi ti sprašuješ, kako na spletu do novih strank, novih kontaktov, boljših prodajnih rezultatov?

Za uspeh in dobre prodajne rezultate na spletu danes ni dovolj, da imamo postavljeno spletno stran. Prav tako marketing na spletu ni samo marketing na družbenih omrežjih. Družbena omrežja so sicer super orodje za dvig prepoznavnosti, za povezovanje s sledilci, gradnjo zaupanja… A za uspeh na spletu niso dovolj. 

Obstaja zelo močno marketinško orodje, ki ga uporabljajo vsi uspešni podjetniki. Gre za pristajalne strani, ki jih tudi sam redno uporabljam in sem nad njimi navdušen. Brez njih si ne znam več predstavljati marketinga na spletu. 

Se morda sprašuješ, kaj je pristajalna stran ali pa zakaj jo sploh potrebuješ, če že imaš spletno stran? Na podjetniškem zajtrku ti bom pokazal:

  • kako ti lahko pomaga pristajalna stran graditi posel na spletu, kako lahko z njeno pomočjo gradiš bazo kontaktov tvojih potencialnih strank, dosegaš boljše prodajne rezultate in boljše konverzije,
  • kaj moraš upoštevati na pristajalni strani, da ti bo prinesla želene rezultate,
  • kako se lahko enostavno naučiš postavljati pristajalne strani sam/a in zakaj je zate to pomembno…

Skratka, izveš vse, kar moraš vedeti o pristajalnih straneh in kako jih vključiti v tvoj marketing na spletu.

Če tudi ti delaš marketing na spletu in se sprašuješ, kako izboljšati prodajne rezultate in kako priti do novih kontaktov, pridi na dogodek, da dobiš kakšno novo idejo, hkrati pa se srečaš še z drugimi podjetniki in podjetnicami.

Število mest za udeležbo je omejeno na 25.

Na preteklih podjetniških zajtrkih se je izkazalo, da je najboljša izvedba in tudi vzdušje, če ni prevelikega števila udeležencev. Zaradi tega je število udeležencev na dogodek sedaj omejeno na 25. Prispevek za udeležbo na dogodku: 25 eur

Če želiš biti zraven, se prijavi čim prej.

3-dnevni-izziv-2022-marko.jpg

Marko Petrej

Ime mi je Marko Petrej.

Do sedaj sem sodeloval na več kot 150 projektih izdelave spletne strani, spletne trgovine ali sistema za spletne tečaje za podjetja iz različnih branž od industrije, prodaje, storitvene dejavnosti do športa in kulture.

Imam pa tudi več kot 14 let izkušenj na področju email marketinga in uporabe različnih orodij za email marketing.

Leta 2007 sem ustanovil podjetje NAVDIH.NET, ki je danes usmerjeno izključno v rešitve in poslovanje na spletu.

Zadnja leta se posvečam tudi predajanju svojega znanja in izkušenj drugim podjetnikom preko webinarjev, delavnic v živo ali preko spleta v obliki spletnih tečajev ali izzivov. 

Zagovarjam idejo, da si moramo podjetniki med seboj pomagati, saj bomo s tem pridobili vsi. Zato sem se odločil, da pričnem z izvajanjem podjetniških zajtrkov.

Splošni pogoji prijave

  • Za udeležbo na dogodku se je potrebno prijaviti na tej strani. Klikneš na zeleni gumb Prijava na dogodek, izpolniš obrazec in tudi plačaš prijavnino.
  • Plačaš lahko s kartico ali po predračun (TRR). V primeru plačila po predračunu dobiš po zaključku naročila vse podatke za plačilo na svoj vpisan email naslov.
  • Prijava je potrjena šele, ko se plača prijavnina.
  • Ker je število mest za dogodek omejeno na 25, se bo zbiranje prijav zaprlo, ko se doseže ta številka. Ponovitev dogodka na isti lokaciji ni predvideno, četudi se zbiranje prijav predčasno zapre.
  • Upoštevajo se samo prijave, pri katerih je bila plačana prijavnina. Zato poravnaj prijavnino čim prej, da na koncu ne ostaneš pred zaprtimi vrati. Zgolj prijava brez plačila prijavnine ni zagotovilo za mesto na dogodku.
  • V primeru da se dogodka slučajno ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 48 ur pred dogodkom. V primeru da se ne boš odjavil-a, ti bomo zaračunali strošek dogodka, v višini 25 EUR.
  • Dogodek se fotografira, fotografije pa se bodo uporabljale tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja, NAVDIH.NET d.o.o.

Še nekaj mnenj in utrinkov s prejšnjega Podjetniškega zajtrka Uspešen digitalni podjetnik