fbpx

Podjetniški zajtrk Uspešen digitalni podjetnik – Ljubljana, 6.6.2023 ob 9. uri

Tudi ti pogrešaš druženja v živo z ostalimi podjetniki? Da si stisnemo roko, izmenjamo mnenja, skujemo nove poslovne priložnosti in sodelovanja, ob tem pa še izkoristimo čas za nova znanja s področja marketinga in podjetništva.

Dogodki v živo so nekaj čisto drugega kot prek spleta. Se strinjaš?

Zato te vabim, da se nam pridružiš na 2. Podjetniški zajtrk Uspešen digitalni podjetnik v Ljubljani.

Tokratna tema bo:

Kako izkoristiti družbena omrežja poleti za več prodaje?”

KDAJ?

KJE?

ROK ZA PRIJAVO

Najkasneje do petka, 2.6.2023, vključno s plačano prijavnino. Število mest je omejeno.

Ti termin ob 9. uri ne ustreza?

Klikni tukaj in se prijavi na dogodek ob 17. uri.

Zakaj se pridružiti?

Se tudi ti sprašuješ, kako in kaj objavljati na družbenih omrežjih čez poletje za več prodaje?

Poletje je čas dopustov, ko vsaj malo odklopimo od dela in se spočijemo. Prav tako pa so v tem času odsotni tudi naši sledilci, stranke, kupci, partnerji…

Kakšno strategijo prisotnosti na družbenih omrežjih uporabiti v tem času, da na nas ne bodo pozabili čez poletje in si nastavimo dobro izhodiščno točko za svoj posel za jesen?

V ta namen sem na tokratni podjetniški zajtrk povabi kar dva gosta in strokovnjaka za družbena omrežja, Katjo Breznik Stjepčević (Marketinška kavica) in Saša Dolenca (Futr u izi).

Katja bo na osnovi svojih izkušenj predstavila predloge, kako graditi posel na družbenih omrežjih čez poletje.

Sašo pa se mi bo pridružil na podjetniškem zajtrku kot gost na intervjuju in bova preko pogovora razkrivala, kaj deluje in kaj ne čez poletje na družbenih omrežjih.

Če tudi ti uporabljaš družbena omrežja za svoj posel in se sprašuješ, kako optimalno zapeljati aktivnosti čez poletje, pridi na dogodek, da dobiš kakšno novo idejo, hkrati pa se srečaš še z drugimi podjetniki in podjetnicami.

Število mest za udeležbo je omejeno na 25.

Na preteklih podjetniških zajtrkih se je izkazalo, da je najboljša izvedba in tudi vzdušje takrat, če ni prevelikega števila udeležencev. Zaradi tega je število udeležencev na dogodek sedaj omejeno na 25.

Če želiš biti zraven, se prijavi čim prej.

Prispevek za udeležbo na dogodku: 25 eur

Prispevek plačaš tako, da klikneš na zeleni gumb “Prijavi se na dogodek”, vpišeš svoje podatke ter izbereš način plačila: s kartico ali predračun (TRR). V primeru plačila po predračunu dobiš po zaključku naročila vse podatke za plačilo na svoj vpisan email naslov.

Prijava je potrjena šele, ko se plača prijavnina.

Se vidimo na dogodku!

3-dnevni-izziv-2022-marko.jpg

Marko Petrej

Ime mi je Marko Petrej.

Do sedaj sem sodeloval na več kot 150 projektih izdelave spletne strani, spletne trgovine ali sistema za spletne tečaje za podjetja iz različnih branž od industrije, prodaje, storitvene dejavnosti do športa in kulture.

Imam pa tudi več kot 14 let izkušenj na področju email marketinga in uporabe različnih orodij za email marketing.

Leta 2007 sem ustanovil podjetje NAVDIH.NET, ki je danes usmerjeno izključno v rešitve in poslovanje na spletu.

Zadnja leta se posvečam tudi predajanju svojega znanja in izkušenj drugim podjetnikom preko webinarjev, delavnic v živo ali preko spleta v obliki spletnih tečajev ali izzivov. 

Zagovarjam idejo, da si moramo podjetniki med seboj pomagati, saj bomo s tem pridobili vsi. Zato sem se odločil, da pričnem z izvajanjem podjetniških zajtrkov.

Katja Breznik Stjepčević

Kdo je Katja Breznik Stjepčević?

Katja stoji za blagovno znamko Marketinška kavica in je strokovnjakinja za gradnjo posla na družbenih omrežjih na organski način. 

Svoje znanje marketinga in prodaje na družbenih omrežjih deli skozi marketinški planer, svetovanja, (spletne) delavnice in tečaje ter skozi celoletno šolo marketinga, Marketinško družino.

Vsak ponedeljek pa jo lahko na Marketinški kavici spremljaš v živo, kjer razlaga o zanimivih in aktualnih tematikah iz sveta družbenih omrežij za grajenje posla.

Brez pomisleka in z velikim veseljem lahko zatrdim, da je Katja prva oseba, na katero se obrneš, če želiš izboljšati svoj nastop na družbenih omrežjih za svoj posel.

Sašo Dolenec

Kdo je Sašo Dolenec?

Sašo stoji za blagovno znamko Futr u izi in je oseba, ki te bo na izi način navdušila nad kuhanjem, pa četudi to nerad-a počneš ali za to še nimaš časa.

Pri tem ti lahko pomaga s svojimi delavnicami, spletnimi tečaji, recepti na spletni strani in družbenih omrežjih ter s kuharico S.planer.

Sašo je pravi mojster objav na družbenih omrežjih, pa ne glede na to ali se posname na video ali napiše besedilo in doda kakšno grafiko. Njegove objave so zanimive, zabavne in tako na “izi”.

V zadnjem času se ukvarja tudi s pripravo objav za družbena omrežja za druga podjetja in v tem zelo uživa.

Splošni pogoji prijave

  • Za udeležbo na dogodku se je potrebno prijaviti na tej strani. Klikneš na zeleni gumb Prijava na dogodek, izpolniš obrazec in tudi plačaš prijavnino.
  • Ker je število mest za dogodek omejeno na 25, se bo zbiranje prijav zaprlo, ko se doseže ta številka.
  • Upoštevajo se samo prijave, pri katerih je bila plačana prijavnina. Zato poravnaj prijavnino čim prej, da na koncu ne ostaneš pred zaprtimi vrati. Zgolj prijava brez plačila prijavnine ni zagotovilo za mesto na dogodku.
  • V primeru da se dogodka slučajno ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 48 ur pred dogodkom. V primeru da se ne boš odjavil-a, ti bomo zaračunali strošek dogodka, v višini 25 EUR.
  • Dogodek se fotografira, fotografije pa se bodo uporabljale tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja, NAVDIH.NET d.o.o.

Še nekaj mnenj in utrinkov s prejšnjega Podjetniškega zajtrka Uspešen digitalni podjetnik ​