fbpx

147,00  / 3 mesece

Mentorski program Mojster spletnih strani (3 mesečno članstvo​)

Kaj vključuje mentorski program Mojster spletnih strani?

3 mesečno članstvo

Z nakupom tega paketa članstva imate 3 mesece oz. 90 dni dostop do zaprte FB skupine za mentorski program, udeležbo na Q&A webinarjih 2x na mesec ter dostop do video vodičev in nasvetov za spletno stran in spletni marketing.

Članstvo v zaprti FB skupini za mentorski program.

Facebook skupina je namenjena za komunikacijo s člani mentorskega programa: Mojster spletnih strani. V tej skupini bom odgovarjal na vaša vprašanja in vas usmerjal glede morebitnih rešitev. Vsak mesec izberem določeno temo meseca, o kateri se pogovarjamo, prav tako imamo med tednom dnevne aktivnosti, da vas držim aktivne 🙂
Seveda pa si lahko v tej skupini tudi medsebojno pomagate, svetujete in komentirate. Tako ne boste imeli ob sebi le mentorja (mene), temveč še vse ostale člane skupine. 

2x mesečno udeležba na Q&A webinarju.

2-krat na mesec (na 14 dni) se bomo dobili preko Zoom-a na webinarju, kjer bom osebno odgovarjal na vaša vprašanja in vam neposredno in konkretno pomagal pri vaših težavah. Vsak Q&A webinar bo trajal 2 šolski uri. Vaša vprašanje boste poslali vnaprej, v primeru, da nam ostane še kaj prostega časa, pa boste lahko spraševali tudi sproti. Kot član mentorskega programa pa boste imeli dostop tudi do posnetkov preteklih Q&A webinarjev za 3 mesece nazaj.

Video vodiči in nasveti za spletno stran in spletni marketing

Vsak mesec bom dodal 1 ali 2 novi video vsebini za uporabo kakšnega vtičnika, mini vodič za uporabo novega gradnika (widget) ali nasvet, ki vam bo koristil bi urejanju ali nadgradnji spletne strani. Pri izbiri vsebine za za video vodiče in nasvete pa bom seveda tudi upošteval člane in njihove želje. V času članstva boste imeli dostop do izobraževalnih video vsebin mentorskega programa za 3 mesece nazaj.

Pogosta vprašanja in odgovori

Mentorskemu programu se pridružite tako, da najprej uredite nakup mentorskega programa v spletni trgovini oz. kliknete na gumb pri paketu mentorskega programa.

V kolikor plačate s kartico, se vse to zgodi avtomatsko in takoj prejmete elektronsko pošto z vsemi potrebnimi informacijami za mentorski program Mojster spletnih strani.

V primeru plačila preko spletne banke oz. plačila na TRR, pa je potrebno počakati, da vam potrdim plačilo. To lahko naredim šele, ko plačilo tudi vidim v spletni banki. Za pohitritev postopka pa mi lahko tudi pošljete potrdilo o plačilu. 

V kolikor ste plačali s kartico, se vam bo znesek avtomatsko odtegnil iz vaše kartice. Avtomatsko podaljševanje pa si boste lahko tudi izključili, če boste želeli v nastavitvah.

V primeru plačila na TRR pa boste podaljšali članstvo tako, da se boste prijavili v Moj račun in pri članstvu kliknili na podaljšanje in ga plačali na TRR. Seveda pa vam bom mogel ročno potrditi plačilo

Pred potekom 3 mesečnega članstva boste pravočasno obveščeni in si ga boste lahko podaljšali tudi vnaprej. Tako se vam ne bo zgodilo, da bi v vmesnem času ostali brez mentorske podpore, dostopa do video vsebin, zaprte FB skupine ter drugih ugodnosti.

Seveda boste lahko preklopili na letno članstvo in s tem pridobili še druge ugodnosti. Po preteku 3 mesečnega članstva boste lahko izbrali letni paket. Me pa v tem primeru prej obvestite, da vas vodim skozi celoten postopek.

Žal ne. Dostop do izobraževalnih video vsebine (vodičev, navodil, nasvetov) ter do FB skupine imajo samo aktivni člani mentorskega programa Mojster spletnih strani.

147,00  / 3 mesece