0,00  / 1 mesec

Mentorski program Mojster spletnih strani (30 dni brezplačno)

Kaj vključuje mentorski program Mojster spletnih strani?

1 mesec brezplačnega članstva

V mentorski program Mojster spletnih strani se lahko včlanite 1 mesec popolnoma brezplačno. Namen tega paketa je, da se spoznate z mentorskim programom. V tem paketu dobite 30 dnevni dostop do zaprte FB skupine za mentorski program, udeležbo na Q&A webinarjih 2x na mesec ter dostop do video vodičev in nasvetov za spletno stran in spletni marketing.

Članstvo v zaprti FB skupini za mentorski program.

Facebook skupina je namenjena za komunikacijo s člani mentorskega programa: Mojster spletnih strani. V tej skupini bom odgovarjal na vaša vprašanja in vas usmerjal glede morebitnih rešitev. Vsak mesec izberem določeno temo meseca, o kateri se pogovarjamo, prav tako imamo med tednom dnevne aktivnosti, da vas držim aktivne 🙂
Seveda pa si lahko v tej skupini tudi medsebojno pomagate, svetujete in komentirate. Tako ne boste imeli ob sebi le mentorja (mene), temveč še vse ostale člane skupine. 

2x mesečno udeležba na Q&A webinarju.

2-krat se bomo dobili preko Zoom-a na webinarju, kjer bom osebno odgovarjal na vaša vprašanja in vam neposredno in konkretno pomagal pri vaših težavah. Vsak Q&A webinar bo trajal 2 šolski uri. Vaša vprašanje boste poslali vnaprej, v primeru, da nam ostane še kaj prostega časa, pa boste lahko spraševali tudi sproti. V času brezplačnega članstva boste imeli dostop le do zadnjega posnetka Q&A webinarja.

Video vodiči in nasveti za spletno stran in spletni marketing

Vsak mesec bom dodal 1 ali 2 novi video vsebini za uporabo kakšnega vtičnika, mini vodič za uporabo novega gradnika (widget) ali nasvet, ki vam bo koristil bi urejanju ali nadgradnji spletne strani. Pri izbiri vsebine za za video vodiče in nasvete pa bom seveda tudi upošteval člane in njihove želje. V sklopu brezplačnega članstva v mentorski program boste dobili dostop do 2 video vodiča oz. nasveta.

Pogosta vprašanja in odgovori

Mentorskemu programu se pridružite brezplačno tako, da najprej uredite nakup mentorskega programa v spletni trgovini oz. kliknete na gumb pri paketu mentorskega programa.

Za brezplačni paket ne boste nič plačali in boste takoj po potrditvi dobili dostop do video vsebin. Dodatno pa boste po elektronski pošti prejeli ostala navodila za priključitev v FB skupino.

Ne, po preteku 30-dnevnega brezplačnega paketa nimate nobenih obveznosti in se vam članstvo avtomatsko ne podaljša. Verjamem pa, da boste nam mentorskim programom navdušeni in boste želeli članstvo podaljšati.

Ne, brezplačno se lahko priključite v mentorski program le enkrat, kasneje pa se boste lahko pridružili mentorskemu programu z izbiro enega od drugih paketov.

Žal ne. Dostop do izobraževalnih video vsebine (vodičev, navodil, nasvetov) ter do FB skupine imajo samo aktivni člani mentorskega programa Mojster spletnih strani.

0,00  / 1 mesec

Prijavite se na

Mentorski program

Pridružite se mentorskemu programu, kjer boste dobili dostop do koristnih orodij, izobraževanj, odgovore na vaša vprašanja in pomoč, če se vam bo zataknilo in ne boste znali več naprej na svoji spletni strani, ali si želite izboljšati delovanje in od nje imeti večjo korist.