497,00 

21-dnevni izziv: Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u (SEP 2022)

Začnemo v ponedeljek, 12.9.2022

Bi si želel-a sami izdelati kakovostno spletno stran v 21 dneh in s tem prihraniti nekaj denarja, ki bi ga drugače plačal-a zunanjemu izvajalcu?

V teh težkih časih pride vsak prihranjen evro še kako prav. Namesto v izdelavo strani, pa boš lahko denar investiral-a v spletni marketing.

Si želiš znanja in spretnosti kako samostojno urejati spletno stran in s tem postati neodvisen-a od drugih izvajalcev?

S pridobljenim znanjem si boš lahko spletno stran hitro prilagodil-a svojim potrebam brez dodatnih stroškov zunanjih izvajalcev.

Te skrbi kako izdelati spletno stran, ker nisi tehnični tip, se ne spoznaš na grafično oblikovanje in programiranje?

Tvoje skrbi so odveč, saj je celoten spletni tečaj zasnovan tako, da si lahko čudovito oblikovano spletno stran lahko izdelate, četudi se ne spoznate na grafično oblikovanje. Prav tako ne bomo nič programirali. Ta spletni tečaj je pripravljen prav za ne tehnične tipe 🙂

Ne želiš odkrivati "tople vode", se učiti na svojih napakah in porabiti preveč časa z izdelavo spletne strani?

Se popolnoma strinjam s teboj, da je bolje prisluhniti strokovnjaku, ki te bo vodil skozi celotni proces izdelave spletne strani, ti pokazal bližnjice in te obvaroval pred pastmi, ki bi zahtevale veliko časa in povzročala slabo voljo.

Ime mi je Marko Petrej.

Do sedaj pa sem sodeloval na več kot 100 projektih izdelave spletne strani, spletne trgovine ali sistema za spletne tečaje za podjetja iz različnih branž od industrije, prodaje, storitvene dejavnosti do športa in kulture.

Zadnja leta pa se posvečam tudi predajanju svojega znanja in izkušenj drugim podjetnikom preko webinarjev, delavnic v živo ali preko spleta v obliki spletnih tečajev ali izzivov.

Leta 2007 sem ustanovil svoje podjetje NAVDIH.NET, ki je danes usmerjeno izključno v rešitve in poslovanje na spletu.

Zagovarjam idejo, da si moramo podjetniki med seboj pomagati, saj bomo s tem pridobili vsi. Zato sem se odločil, da ti bom pri izzivu pomagal s svojim znanjem in  22 letnimi izkušnjami iz področja načrtovanja, oblikovanje in izdelave spletnih strani, da si boš izdelal svojo spletno stran.

Prvi korak za uspeh na spletu pa je, da si zagotoviš kakovostno spletno stran, na katero boš ponosen-a tudi sam-a in bo…

Si želiš takšno spletno stran? 

Predvsem pa me zanima ali sprejmeš izziv, da si v 21 dneh izdelaš svojo spletno stran?

Tvoj in moj cilj izziva

Kakovostno načrtovana in v celoti izdelana vaša spletna stran

v 21 dneh od pričetka izziva.

Izziv je primeren zate, če si želiš:

Izziv NI primeren zate, če:

Kaj prejmeš v paketu?

Skupna vrednost več kot 1.482 €

Sedaj SAMO 497 €

Ne pretiravam, če ti zaupam, da je vrednost celotnega izziva vsaj 1.482 € in več. 

Da, toliko ali več stane izdelava spletne strani, ki si jo boš znal-a postaviti sam-a.

Postani samostojen-na pri izdelavi spletne strani v samo 21 dneh. Z znanjem in izkušnjami pridobljenimi med izzivom, pa si boš lahko kasneje postavil-a še drugo in tretjo spletno stran za namen marketinga, ne bo ti potrebno plačevati zunanjih izvajalcev in čakati na izvedbo.

Ker želim pomagati 10.000 podjetnikom, sem iskal način kako vse potrebno znanje zapakirati, da bo razumljivo, hkrati pa dostopno po zelo ugodni ceni.

Tako je nastala ideja za izziv, ki je zasnovan kot spletna različica, delno v obliki e-tečaja, delno v živo in je namenjen več udeležencem hkrati.

Ponudba je časovno omejena!

Poskrbi, da ne boš zamudil priložnosti, da si v 28 dneh izdelaš spletno stran, saj z izzivom pričenjamo že čez …

dni
ur
min
sek

Začnemo 12. septembra 2022

Priprava na izziv

1 teden pred pričetkom izziva boš dobil-a od mene po elektronski pošti dostop do uvodnega tečaja z navodili kako bo vse skupaj potekalo. Hkrati pa bo to tudi čas za pregled in finalizacijo načrta spletne strani.

1. teden - Učenje

V prvem tednu izziva se bomo učili uporabljati WordPress in orodje Elementor, s katerim bomo tudi postali celotno spletno stran.

2. teden - vsebina in izdelava

V drugem tednu izziva bo poudarek na pripravi vsebine in slik. Začel-a pa boš tudi z izdelavo svoje spletne strani v WordPress-u. Seveda pa boš od mene vsak dan dobil-a še novo znanje.

3. teden - Izdelava

V tretjem tednu nadaljujemo z izdelavo spletne strani. Tudi v tem tednu se bomo še kaj novega naučili, nato pa se srečamo na dogodku "Na vročem stolu", kjer vam bom pogledal vaše spletne strani. Izziv zaključimo v nedeljo zvečer, 2.10.2022 na "Zaključnem webinarju".

Kaj pravijo udeleženci mojih delavnic

Mateja Smogavc
Tamara Oswald

Pogosto vprašanja in odgovori

S pripravami na izziv pričnemo v ponedeljek, 12.9.2022. Seveda pa ne čakaj s prijavo do zadnje minute, saj boš od mene po prijavi dobil-a elektronsko pošto z dostopom do uvodnega tečaja, kjer vse razložim kako bo potekalo. Hkrati pa si ogledaš še nekaj video vsebin, da se pripraviš na sam začetek izziva. 

V tem tednu pa si boste lahko ponovno pregledali načrt spletne strani, če ga že imate pripravljene oz. si ga boste s pomočjo video tečaja lahko pripravili. Pri tem pa vam bom seveda pomagal in vas usmerjal.

Koliko časa na dan boš porabil-a za izziv zelo težko ocenim. Zagotavljam pa ti, da boš za izdelavo spletne strani porabil vsaj 3x do 5x manj časa, kot če bi se vse lotil-a čisto sam-a brez spletnega tečaja in moje mentorske podpore. 

Zavedati se moreš, da boš za izdelavo spletne strani v vsakem primeru porabil-a določen čas, četudi ti jo izdela nekdo drug. Potrebno je vse razmisliti in narediti načrt, potem pa napisati vsebino, pripraviti slike, morda tudi video, itd.

V vsakem primeru si del dneva rezerviraj za ta izziv, če si res želiš izdelati spletno stran in se naučiti tudi upravljati z njo. Če ste že sedaj prezaseden-a, potem ta izziv ni zate.

Odvisno pa je tudi kako kompleksno stran si boš izdelal-a. Za enostransko spletno stran bo zagotovo potrebnega manj časa, kot za večstransko, kjer je več vsebine in slik. 

Pa ne pozabi na čas, da se vse skupaj naučiš. Z mojim sistemom, ki sem ga vključil v ta izziv, boš porabil-a minimalno časa, v primerjavi z lastnim učenjem. 

Več časa in truda boš vložil-a, boljši bo rezultat in seveda tvoja spletna stran. Predlagal bi, da si rezerviraš dovolj časa za izvajanje izziva, saj si boš delala svojo spletno stran.

V preteklosti so nekateri udeleženci, ko smo imeli krajše izzive, dnevno v povprečju namenili 2 do 3 ure, nekateri pa tudi po 8 ur, saj so imeli precej obsežne strani. 

Spletni izziv je nastavljen tako, da se ga lahko udeležiš, če imaš čas v dopoldanskih urah, popoldan ali zvečer. Torej si sam-a prilagajaš urnik udeležbe na izzivu

Tako je primeren tudi za tiste, ki hodite v službo in si želite vzpostaviti dodaten posel in potrebujete spletno stran. 

V kolikor pa si boste spletno stran izdelali za svoj primerni posel, pa bi predlagal, da si določen čas rezervirate kar med delovnikom, saj je to del vašega posla.

Vsak dan med tednom ti bom sporočil kaj bomo tisti dan počeli in kateri video si poglej. Nato pa se sam-a odločiš kdaj boš to storil-a tekom dneva. Video vsebine so namreč vnaprej posnete.

Seveda pa boš imel-a na razpolago več časa, če se boš to počel-a že v dopoldanskem času.

Vikende (soboto in nedeljo) boš imel-a prosto, da nadoknadiš z vsebino in nalogami, če nisi utegnil-a čez teden, ali pa se posvetiš svoji družini 🙂 Facebook skupina pa bo aktivna vse dni, tudi v soboto in nedeljo, za tiste najbolj zagrizene.

Spletna trgovina je nadgradnja spletne strani in zato je pomembno, da najprej osvojiš osnove spletne strani.

Torej v tem izzivu spletna trgovina ni vključena, jo pa lahko pričakuješ v ločenem spletnem tečaju ali izzivu.

V kolikor te zanima spletna trgovina, priporočam, da se najprej udeležiš tega izziva in si postaviš vse ostale strani, prodajni del in košarico pa vključiš naknadno na tečaju za spletno trgovino.

Spletni tečaj v obliki izziva prihaja v novembru 2022.

Za udeležbo na tem izzivu iz vidika tehnične opreme potrebuješ:

 • namizni ali prenosni računalnik,
 • računalniško miško (gre tudi brez, vendar je z miško hitreje),
 • povezavo do interneta,
 • spletno kamero (zaželeno za webinarje),
 • mikrofon,
 • slušalke ali zvočnike,
 • beležko in pisalo.

Zelo pa priporočam, da si priskrbiš dodatni monitor, saj bo veliko lažje izvajati spletni tečaj. Na enem monitorju gledaš spletni tečaj, na drugem pa ponavljaš za menoj in izdeluješ spletno stran.

Vse kaj boš potreboval-a, da si boš v sklopu izziva postavil-a spletno stran, boš prejel-a ob prijavi. V sklopu tečaja bo tudi vse razloženo kaj boš kasneje potreboval-a in na kaj biti pozoren-a. 

V tem trenutku ne potrebuješ zakupiti nobenega gostovanja ali spletne domene. Gostovanje boš prejel-a za namen spletnega tečaja oz. izziva brezplačno (BONUS ob prijavi). Prav tako še ne boš potreboval-a spletne domene, saj ti bo dodeljena poddomena, kjer boš vse postavljal-a.  

Seveda je. Moj namen je, da bo celoten tečaj zate enostaven in razumljiv in mu boš lahko normalno sledil-a. Večina vsebine bo posneta vnaprej in si jo boš lahko v času izziva večkrat pogledal-a in ponovil-a za menoj. 

S tem namenom sem izbiral tudi orodja, ki jih bomo uporabili med tečajem, da je rokovanje z njimi enostavno in uporabniško prijazno.

Za udeležbo na tečaju ne boš potreboval-a znanja iz programiranja ali grafičnega oblikovanja. Naučili se bomo uporabljati orodje za postavitev spletne strani, ki deluje na principu:

 1. izberi element,
 2. prenesi na stran
 3. spusti element
 4. vnesi vsebino
 5. izberi nastavitve za oblikovanje

Ker pa boš izdelal-a lastno spletno stran, se boš veliko časa ukvarjal-a z vsebino, kar pa spada v ne-tehnično področje.

Najprej moraš naravnati svojo miselnost, da tibo uspelo, saj je to edini način za uspeh. Seveda se lahko zgodi in ti življenje začne metati polena pod noge. Bolj kot boš fokusiran-a in trden-a v svojem prepričanju, da to res potrebujete za svoj posel, bolj uspešno boš preskakoval-a ovire in ti bo uspelo. 

Kako to vem? Iz preteklih izzivov. 🙂

V kolikor pa se vseeno zgodi, da ne bo šlo pravočasno zaključiti, pa boš imel-a še vedno nekaj časa dostop do video vsebin in tudi spletni prostor dodatnih 30 dni. 

V sklopu tega izziva prejmeš dostop do video vsebin za 60 dni, saj sem le tako lahko ponudil udeležbo na izzivu po ugodnejši ceni.

Seveda pa si boš lahko dokupil-a možnost časovno neomejenega dostopa do video vsebin za oba spletne tečaja “Načrtovanje uspešne spletne strani” in “Izdelava spletne strani v WordPress-u z orodjem Elementor”.

Kaj pravijo udeleženci mojih delavnic

Moja 100% garancija na zadovoljstvo

Pridruži se izzivu v živo, sodeluj, implementiraj pridobljeno znanje, delaj dnevne domače naloge, upoštevaj nasvete in priporočila, se udeleži vseh srečanj v živo, vključno z zaključnim webinarjem... Če boš vse to opravil-a in z izzivom ne boš zadovoljen-a, ti bom vrnil denar nazaj.

* Vse cene že vsebujejo ddv.

497,00 

Prijavite se na

Mentorski program

Pridružite se mentorskemu programu, kjer boste dobili dostop do koristnih orodij, izobraževanj, odgovore na vaša vprašanja in pomoč, če se vam bo zataknilo in ne boste znali več naprej na svoji spletni strani, ali si želite izboljšati delovanje in od nje imeti večjo korist.