247,00 

Izdelaj si večstransko spletno stran v WordPress-u

S tem nadaljevalnim tečajem se nauči izdelati večstransko spletno stran v WordPress-u

Gre za nadaljevalni tečaj, v katerem bomo nadgradili znanja, ki jih pridobiš v spletnem tečaju »Izdelaj si svojo enostransko spletno stran v WordPress-u«. Tako boš lahko svojo enostransko spletno stran s pomočjo tega tečaja nadgradil/-a v večstransko spletno stran.

Morda se sprašuješ, ali ni bolj smiselno pričeti kar z izdelavo večstranske strani?

Če si začetnik v izdelavi spletnih strani in še ne poznaš WordPress-a in orodja Elementor, ti toplo priporočam, da najprej predelaš tečaj »Izdelaj si enostransko spletno stran v WordPress-u« in nadaljuješ s tem nadaljevalnim tečajem. Namreč v nadaljevalnem tečaju se več ne spoznavamo z osnovami orodij, temveč nadgrajujemo znanje in bo brez znanja iz prvega tečaja težko slediti tečaju.

Kaj te naučim v tem spletnem tečaju?

V tem tečaju te naučim po korakih samostojno izdelati večstransko spletno stran v WordPress-u, pri čemer gradimo na znanju pridobljenem v tečaju »Izdelaj si svojo enostransko spletno stran v WordPress-u«.

Na spletnem tečaju te naučim:

spletna stran prilagojena za mobilne naprave
+ BONUS #1

Časovno neomejen dostop do tečaja

Prejmeš časovno neomejen dostop do posnetkov spletnega tečaja “Izdelaj si svojo večstransko spletno stran v WordPress-u” v spletni učilnici.

+ BONUS #2

Brezplačno gostovanje 1 mesec (500 MB)

V kolikor še nimaš spletne strani in urejenega gostovanja ter spletne domene, prejmeš v sklopu spletnega tečaja dostop do brezplačnega naslova (poddomene) in prostora za postavitev svoje enostranske spletne strani.

Izjave

Kaj pravijo udeleženci mojih spletnih tečajev

Marko Petrej, NAVDIH.NET, Lackova cesta 78A, 2000 Maribor

247,00