21-dnevni izziv

Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u

Začnemo v ponedeljek, 12.9.2022

Bi si želel-a sam izdelati kakovostno spletno stran v 21 dneh in s tem prihraniti nekaj denarja, ki bi ga drugače plačal-a zunanjemu izvajalcu?

V teh težkih časih pride vsak prihranjen evro še kako prav. Namesto v izdelavo strani, pa boš lahko denar investiral-a v spletni marketing.

Si želiš znanja in spretnosti, kako samostojno urejati spletno stran in s tem postati neodvisen-a od drugih izvajalcev?

S pridobljenim znanjem si boš lahko spletno stran hitro prilagodil-a svojim potrebam brez dodatnih stroškov zunanjih izvajalcev.

Te skrbi, kako izdelati spletno stran, ker nisi tehnični tip, se ne spoznaš na grafično oblikovanje in programiranje?

Tvoje skrbi so odveč, saj je celoten spletni tečaj zasnovan tako, da si lahko čudovito oblikovano spletno stran lahko izdelaš, četudi se ne spoznaš na grafično oblikovanje. Prav tako ne bomo nič programirali. Ta spletni tečaj je pripravljen prav za ne te-hnične tipe 🙂

Ne želiš odkrivati "tople vode", se učiti na svojih napakah in porabiti preveč časa z izdelavo spletne strani?

Se popolnoma strinjam s teboj, da je bolje prisluhniti strokovnjaku, ki te bo vodil skozi celotni proces izdelave spletne strani, ti pokazal bližnjice in te obvaroval pred pastmi, ki bi zahtevale veliko časa in povzročale slabo voljo.

Ime mi je Marko Petrej.

Do sedaj pa sem sodeloval na več kot 100 projektih izdelave spletne strani, spletne trgovine ali sistema za spletne tečaje za podjetja iz različnih branž od industrije, prodaje, storitvene dejavnosti do športa in kulture.

Zadnja leta pa se posvečam tudi predajanju svojega znanja in izkušenj drugim podjetnikom preko webinarjev, delavnic v živo ali preko spleta v obliki spletnih tečajev ali izzivov.

Leta 2007 sem ustanovil svoje podjetje NAVDIH.NET, ki je danes usmerjeno izključno v rešitve in poslovanje na spletu.

Zagovarjam idejo, da si moramo podjetniki med seboj pomagati, saj bomo s tem pridobili vsi. Zato sem se odločil, da ti bom pri izzivu pomagal s svojim znanjem in  22-letnimi izkušnjami s področja načrtovanja, oblikovanja in izdelave spletnih strani, da si boš lahko izdelal-a svojo spletno stran.

Prvi korak za uspeh na spletu pa je, da si zagotoviš kakovostno spletno stran, na katero boš ponosen-a tudi sam-a in bo...

Si želiš takšno spletno stran?

Predvsem pa me zanima, ali sprejmeš izziv, da si v 21 dneh izdelaš svojo spletno stran?

Pričnemo v ponedeljek, 12.9.2022

Tvoj in moj cilj izziva:

Kakovostno načrtovana in v celoti izdelana tvoja spletna stran v 21 dneh od pričetka izziva.

Izziv je primeren zate, če si želiš:

Izziv NI primeren zate, če:

Se sprašuješ, kaj vse zajema 21-dnevni izziv in kaj prejmeš v paketu?

V sklopu izziva prejmeš...

On-line tečaj "Načrtovanje uspešne spletne strani"

Prejel-a boš 60-dnevni dostop do vnaprej posnetega spletnega tečaja, kjer ti razložim kako po korakih načrtovati uspešno spletno stran na primerih.

197 €
Vključeno

On-line tečaj "Izdelava spletne strani v WordPress-u z orodjem Elementor"

Prejel-a boš 60-dnevni dostop (od pričetka izziva) do spletnega tečaja, kjer se boš naučil-a kako v WordPress-u izdelati spletno stran. Po korakih se boš naučil-a tudi uporabljati orodje Elementor, ki ga boš uporabil-a pri izdelavi svoje spletne strani.

297 €
Vključeno

Članstvo v zaprti FB skupini za izziv

Facebook skupina bo glavni komunikacijski kanal za izziv. V njej se bomo dnevno slišali, prejeli boste dnevne izzive, objavljali svoja dela, prejemali komentarje in predloge od mene, drugih strokovnjakov ter udeležencev izziva.

297 €
Vključeno

3x Q&A webinar v živo preko ZOOM-a

Srečali se bomo 3x v živo po 2 uri, kjer bom odgovarjal na vaša konkretna vprašanja glede načrtovanja ali izdelave vaše spletne strani. Pri tem se bom tudi direktno povezal v vašo spletno stran in vam pomagal rešiti težave.

297 €
Vključeno

Webinar "Na vročem stolu" preko ZOOM-a

Tistim, ki se boste pravočasno prijavili za “vroči stol”, bom v 2 urah pred ostalimi udeleženci analiziral in komentiral spletno stran, ki si jo naredil-a v času izziva. Kot udeleženec-ka izziva pa se boš lahko učil-a na napakah drugih, da jih sam-a ne boš naredil-a.

197 €
Vključeno

Zaključni webinar v živo preko ZOOM-a

Obvezen dogodek za vse udeležence, saj bomo naredili pregled vsega v zadnjih 21 dneh, prejel-a boš certifikat za tvoj uspeh, predvsem pa si bomo pogledali, kaj so naslednji koraki za tvojo spletno stran in uspeh na spletu in še več.

197 €
Vključeno
VKLJUČENO
Skupna vrednost več kot 1.482 €

To pa še ni vse… dodatno dobite še 3 BONUS-e

BONUS #1
manager20b

Moja podpora v času celotnega izziva

Ves čas te bom spremljal in komentiral tvoje delo, odgovarjal na vprašanja v živo, nekaterim srečnežem pa tudi analiziral spletne strani 🙂 Vrednost: neprecenljivo

Vključeno
BONUS #2

Brezplačno gostovanje za spletno stran v času izziva + 30 dni

Za izdelavo svoje nove spletne strani ne boš potreboval-a zakupiti spletnega prostora in boš še prihranila, saj boš vse dobil-a v sklopu tečaja. Vrednost: 20 €

Vključeno
BONUS #3

Časovno neomejen dostop do 2 spletnih tečajev

Doživljensko imate dostop do 2 tečajev: Načrtovanje uspešne spletne strani in Izdelava spletne strani v WordPress-u z orodjem Elementor. Vrednost: 97 €

Vključeno

21-dnevni izziv

Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u

Postani samostojen-a pri izdelavi spletne strani v samo 21 dneh. Z znanjem in izkušnjami, pridobljenimi med izzivom, pa si boš lahko kasneje postavil-a še drugo in tretjo spletno za namen marketinga, ne boš potreboval-a plačevati zunanjih izvajalcev in čakati na izvedbo.

1.482 €

497 €

Začnemo 12. septembra 2022

To ne bo eden tistih spletnih tečajev, kjer si zgolj ogledaš video posnetke, nato pa si prepuščen-a samemu sebi, ko začneš svoj projekt.

Vsak dan boš prejel posnetek spletnega tečaja za tisti dan, jaz pa ti bom na voljo za vprašanja in bom vsak dan pregledal tvojo opravljeno nalogo in ti podal “feedback”.

Izziv bo vsak dan od ponedeljka do petka, vikendi pa bodo prosti za druge aktivnosti oz. boš lahko nadoknadil-a zamujeno, če čez teden ne boš utegnil-a.

V sklopu celotnega izziva se bomo večkrat srečali tudi v živo preko Zoom-a, kjer bom odgovarjal na vprašanja udeležencev in vam s tem pomagal pri morebitnih težavah. Če se boš pravočasno prijavil-a še na dogodek “Na vročem stolu”, pa ti bom tudi podrobneje analiziral spletno stran, ki si jo izdelal-a v času izziva.

Priprava na izziv

V tednu pred pričetkom izziva boš dobil-a od mene po elektronski pošti dostop do uvodnega tečaja z navodili, kako bo vse skupaj potekalo. Hkrati pa bo to tudi čas za pregled in finalizacijo načrta spletne strani.

1. teden - Učenje

V prvem tednu izziva se bomo učili uporabljati WordPress in orodje Elementor, s katerim bomo tudi postavili celotno spletno stran.

2. teden - vsebina in izdelava

V drugem tednu izziva bo poudarek na pripravi vsebine in slik. Začel-a pa boš tudi z izdelavo svoje spletne strani v WordPress-u. Seveda pa boš od mene vsak dan dobil-a še novo znanje.

3. teden - Izdelava

V tretjem tednu nadaljujemo z izdelavo spletne strani. Tudi v tem tednu se bomo še kaj novega naučili, nato pa se srečamo na dogodku "Na vročem stolu", kjer vam bom pogledal vaše spletne strani. Izziv zaključimo v nedeljo zvečer, 2.10.2022 na "Zaključnem webinarju".

Izjave

Kaj pravijo udeleženci mojih spletnih tečajev

Tamara Oswald
Jasna Podobnik
Mateja Smogavc
Janja Lamberger
Urša Sreš
Irena Ratnik
UTRINKI

Iz mojih izobraževalnih delavnic v živo

Delavnice izdelave strani sem izvedel na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije ter v Tovarni podjemov v Mariboru.

Bilo je delovno, kreativno in zabavno. Učili smo se izdelavo spletne strani na učnem primeru. Preko spleta na izzivu pa je sedaj še bolj produktivno, saj dela vsak na svoji spletni strani.

Moja 100% garancija na zadovoljstvo

Pridruži se izzivu, sodeluj, implementiraj pridobljeno znanje, delaj dnevne domače naloge, upoštevaj nasvete in priporočila, se udeleži vseh srečanj, vključno z zaključnim webinarjem... Če boš vse to opravil-a in z izzivom ne boš zadovoljen-a, ti bom vrnil denar nazaj.

21-dnevni izziv

Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u

Postani samostojen-a pri izdelavi spletne strani v samo 21 dneh. Z znanjem in izkušnjami, pridobljenimi med izzivom, pa si boš lahko kasneje postavil-a še drugo in tretjo spletno za namen marketinga, ne boš potreboval-a plačevati zunanjih izvajalcev in čakati na izvedbo.

1.482 €

497 €

Rezultati izziva

Primeri spletnih strani udeležencev izziva

Še vedno nisi prepričan-a, da je ta izziv najboljša priložnost zate, če si želiš samostojno izdelati uspešno spletno stran, prihraniti svoj denar in čas, ter se izogniti napakam, ki bi te lahko kasneje še kako drago stale?

 

Morda pa še nisi dobil-a odgovora na svoje vprašanje.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kdaj pričnemo s spletnim tečajem?

S pripravami na izziv pričnemo v ponedeljek, 12.9.2022. Seveda pa ne čakaj s prijavo do zadnje minute, saj boš od mene po prijavi dobil-a elektronsko pošto z dostopom do uvodnega tečaja, kjer vse razložim, kako bo potekalo. Hkrati pa si ogledaš še nekaj video vsebin, da se pripraviš na sam začetek izziva.

V tem tednu pa si boste lahko ponovno pregledali načrt spletne strani, če ga že imaš pripravljenega oz. si ga boš s pomočjo video tečaja lahko pripravil-a. Pri tem pa ti bom seveda pomagal in te usmerjal.

Koliko časa na dan naj planiram za spletni tečaj in izdelavo spletne strani?

Koliko časa na dan boš porabil-a za izziv zelo težko ocenim. Zagotavljam pa ti, da boš za izdelavo spletne strani porabil-a vsaj 3x do 5x manj časa, kot če bi se vsega lotil-a čisto sam-a brez spletnega tečaja in moje mentorske podpore.

Zavedati se moraš, da boš za izdelavo spletne strani v vsakem primeru porabil-a določen čas, četudi ti jo izdela nekdo drug. Potrebno je vse razmisliti in narediti načrt, potem pa napisati vsebino, pripraviti slike, morda tudi video, itd.

V vsakem primeru si del dneva rezerviraj za ta izziv, če si res želiš izdelati spletno stran in se naučiti tudi upravljati z njo. Če si že sedaj prezaseden-a, potem ta izziv ni zate.

Odvisno pa je tudi, kako kompleksno stran si boš izdelal-a. Za enostransko spletno stran bo zagotovo potrebnega manj časa, kot za večstransko, kjer je več vsebine in slik.

Pa ne pozabi na čas, da se vse skupaj naučiš. Z mojim sistemom, ki sem ga vključil v ta izziv, boš porabil-a minimalno časa, v primerjavi z lastnim učenjem.

Več časa in truda boš vložil-a, boljši bo rezultat in seveda tvoja spletna stran. Predlagal bi, da si rezerviraš dovolj časa za izvajanje izziva, saj boš delal-a svojo spletno stran.

V preteklosti so nekateri udeleženci, ko sem izvajal krajše 14-dnevne izzive, dnevno v povprečju namenili 2 do 3 ure, nekateri pa tudi po 8 ur, saj so imeli precej obsežne strani.

Seveda pa lahko v času izziva izdelaš in zaključiš le del strani in vneseš nekaj vsebine, preostalo pa kasneje, saj boš imel-a po izzivu še 30 dni na razpolago spletni prostor.

Ob kateri uri bo vsak dan potekal spletni tečaj?

Spletni izziv je nastavljen tako, da se ga lahko udeležiš, če imaš čas v dopoldanskih urah, popoldan ali zvečer. Torej si sam-a prilagajaš urnik udeležbe na izzivu.

Tako je primeren tudi za tiste, ki hodite v službo in si želite vzpostaviti dodaten posel in potrebujete spletno stran.
V kolikor pa si boš spletno stran izdelal za svoj primarni posel, pa bi predlagal, da si določen čas rezerviraš kar med delovnikom, saj je to del tvojega posla.

Vsak dan med tednom ti bom sporočil, kaj bomo tisti dan počeli in kateri video si poglej. Nato pa se sam-a odločiš, kdaj boš to storil-a tekom dneva. Video vsebine so namreč vnaprej posnete.

Seveda pa boš imel-a na razpolago več časa, če boš to počel-a že v dopoldanskem času.

Ali bo spletni tečaj tudi čez vikend?

Vikende (soboto in nedeljo) boš imel-a prosto, da nadoknadiš z vsebino in nalogami, če nisi utegnil-a čez teden, ali pa se posvetiš svoji družini 🙂 Facebook skupina pa bo aktivna vse dni, tudi v soboto in nedeljo, za tiste najbolj zagrizene.

Ali je vključena tudi izdelava spletne trgovine?

Spletna trgovina je nadgradnja spletne strani in zato je pomembno, da najprej osvojiš osnove spletne strani.

Torej v tem izzivu spletna trgovina ni vključena, jo pa lahko pričakuješ v ločenem spletnem tečaju ali izzivu. +

V kolikor te zanima spletna trgovina, priporočam, da se najprej udeležiš tega izziva in si postaviš vse ostale strani, prodajni del in košarico pa vključiš naknadno na tečaju za spletno trgovino.

Spletni tečaj za izdelavo spletne trgovine v obliki izziva prihaja v novembru 2022.

Kaj vse potrebujem za izvajanje spletnega tečaja oz. tega izziva?

Za udeležbo na tem izzivu z vidika tehnične opreme potrebuješ:

 • namizni ali prenosni računalnik,
 • računalniško miško (gre tudi brez, vendar je z miško hitreje),
 • povezavo do interneta,
 • spletno kamero (zaželeno za webinarje),
 • mikrofon,
 • slušalke ali zvočnike,
 • beležko in pisalo.

Zelo pa priporočam, da si priskrbiš dodatni monitor, saj bo veliko lažje izvajati spletni tečaj. Na enem monitorju gledaš spletni tečaj, na drugem pa ponavljaš za menoj in izdeluješ spletno stran.

So še kakšni dodatni stroški za izdelavo spletne strani?

Vse, kar boš potreboval-a, da si boš v sklopu izziva postavil-a spletno stran, boš prejel-a ob prijavi. V sklopu tečaja bo tudi vse razloženo, kaj boš potreboval-a kasneje in na kaj biti pozoren-a.

V tem trenutku ne potrebuješ zakupiti nobenega gostovanja ali spletne domene. Gostovanje boš prejel-a za namen spletnega tečaja oz. izziva brezplačno (BONUS ob prijavi). Prav tako še ne boš potreboval-a spletne domene, saj ti bo dodeljena poddomena, kjer boš vse postavljal-a.

Ali je 21-dnevni izziv za izdelavo spletne strani primeren zame, saj sem ne-tehničen tip.

Seveda je. Moj namen je, da bo celoten tečaj zate enostaven in razumljiv in mu boš lahko normalno sledil-a. Večina vsebine bo posneta vnaprej in si jo boš lahko v času izziva večkrat pogledal-a in ponovil-a za menoj. 

S tem namenom sem izbiral tudi orodja, ki jih bomo uporabili med tečajem, da je rokovanje z njimi enostavno in uporabniško prijazno.

Za udeležbo na tečaju ne boš potreboval-a znanja iz programiranja ali grafičnega oblikovanja ali uporabe WordPress-a. Naučili se bomo uporabljati orodje za postavitev spletne strani, ki deluje na principu:

 1. izberi element,
 2. prenesi na stran
 3. spusti element
 4. vnesi vsebino
 5. izberi nastavitve za oblikovanje

Ker pa boš izdelal-a lastno spletno stran, se boš veliko časa ukvarjal-a z vsebino, kar pa spada v ne-tehnično področje.

Kaj, če mi v času izziva ne bo uspelo izdelati spletne strani?

Najprej moraš naravnati svojo miselnost, da ti bo uspelo, saj je to edini način za uspeh. Seveda se lahko zgodi in ti življenje začne metati polena pod noge. Bolj kot boš fokusiran-a in trden-a v svojem prepričanju, da to res potrebuješ za svoj posel, bolj uspešno boš preskakoval-a ovire in ti bo uspelo. Kako to vem? Iz preteklih izzivov. 🙂 V kolikor pa se vseeno zgodi, da ne boš uspel-a pravočasno zaključiti, pa boš imel-a še vedno nekaj časa dostop do video vsebin in tudi spletni prostor na voljo dodatnih 30 dni.

Bom imel-a posnetke spletnega tečaja za vedno?

V sklopu tega izziva prejmeš dostop do video vsebin za 60 dni, saj sem le tako lahko ponudil udeležbo na izzivu po ugodnejši ceni.

Seveda pa si boš lahko dokupil-a možnost časovno neomejenega dostopa do video vsebin za oba spletne tečaja “Načrtovanje uspešne spletne strani” in “Izdelava spletne strani v WordPress-u z orodjem Elementor”.

Še vedno nisi prepričan-a, da je ta spletni izziv primeren zate?

Oglej si, kaj pravijo udeleženci mojih preteklih spletnih izzivov...

Lidija Miklavčič
Jana Braniselj
Mateja Fišer
Tomaž Čarman

21-dnevni izziv

Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u

Postani samostojen-a pri izdelavi spletne strani v samo 21 dneh. Z znanjem in izkušnjami, pridobljenimi med izzivom, pa si boš lahko kasneje postavil-a še drugo in tretjo spletno za namen marketinga, ne boš potreboval-a plačevati zunanjih izvajalcev in čakati na izvedbo.

1.482 €

497 €

21-dnevni izziv

Sprejmi izziv in si izdelaj svojo spletno stran v 21 dneh